eTOURISM on matkailualan ammattilaisten huippuseminaari Vantaalla 23.9.2010

Artikkelit / 6.6.2010 / SHKY

Perinteiset Maailman Matkailupäivä ja Matka Alkaa Verkosta seminaarit on nyt yhdistetty yhdeksi matkailualan eTOURISM huippuseminaariksi, jossa kohtaavat nykypäivän matkailu ja sähköinen liiketoiminta.

Seminaarin teemoina ovat matkailun sähköinen liiketoiminta, tuote- ja palveludesign sekä elämyksellisyys. Päivään on tuotu kansainvälisiä ja kotimaisia alan asiantuntijoita. Uudenlaisella vuorovaikutteisella työpajalla osallistujat pääsevät vaikuttamaan päivän antiin.

Päivä koostuu kaikille seminaariosallistujille yhteisestä kansainvälisestä aamupäivästä. Lounaan jälkeen osallistujilla on mahdollisuus valita itselleen mielenkiintoiset puheenvuorot joko Maailman Matkailupäivä tai Matka Alkaa Verkosta osioista. Uutena seminaarin on lisätty vuorovaikutteinen työpaja, jossa seminaarivieraat pääsevät ideoimaan yhdessä valittuja aiheita. Tämän vetää Pepe Nummi, Grape People Oy.

Tapahtuman päätteeksi seminaarivierailla on vielä hyvä tilaisuus verkottua iltahuipennuksessa ja nauttia cocktailit Allegro jousikvartetin säestyksellä.

Seminaarin järjestävät Haaga-Perho ja HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu

http://etourism.fi