Levi rajattiin hiihtokeskusalan lakon ulkopuolelle, kisat toteutuvat suunnitellusti

Artikkelit / 6.11.2009 / SHKY

Levi rajattiin hiihtokeskusalan lakon ulkopuolelle, kisat toteutuvat suunnitellusti

Tänään perjantaina on käyty neuvotteluita Levin rajaamisesta hiihtokeskusalan lakon ulkopuolelle. PAM:n, MARA:n, ja Levin neuvotteluissa päädyttiin perjantaiaamuna tulokseen, joka rajaa Levin lakon ulkopuolelle ja maailmancupin kilpailut saadaan vietyä läpi suunnitellusti.

”Täytyy lausua todella suuret kiitokset PAM:n neuvottelijoille, jotka ymmärsivät lakon vaikutukset suomalaiselle alppihiihdolle ja talvimatkailulle. Levin maailmancup on koko suomalaisen hiihtokeskusalan kannalta merkittävä asia ja on hienoa, että pääsimme asiassa yhteisymmärrykseen ja voimme toteuttaa kilpailut suunnitellusti”, Levi Ski Resortin toimitusjohtaja ja Levin maailmancupin järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Jouni Palosaari totesi.

Näin ollen alppihiihdon maailmancupin kilpailut pystytään järjestämään Levillä marraskuun 13.-15. päivä ilman uhkakuvia lakosta.

”Tärkeintä tällä hetkellä on, että saamme Levin maailmancupin järjestettyä suunnitellusti. Hienoa, että Suomen, Lapin ja Levin yhteinen näyteikkuna maailmalle ei vaarantunut ja kilpailut, sekä oheistapahtumat toteutuvat suunniteltuun tapaan”, Palosaari summasi.

Kilpailujen järjestelyt Levillä ovat jatkuneet lakkouhasta huolimatta koko viikon. Kisarinne Levi Black on jäädytetty ja se on erinomaisessa kunnossa kohti kisaviikonloppua mentäessä.

”Tästä päätöksestä saatiin taas lisäpuhtia järjestelyihin, jotta voimme järjestää ensi viikonloppuna Suomen kaikkien aikojen alppitapahtuman”, kisojen pääsihteeri Mikko Saarinen yhtyi Jouni Palosaaren sanoihin.

Levin maailmancupin tapahtumat alkavat kisojen avajaisilla ja naisten kilpailunumeroiden arvonnalla perjantaina 13. marraskuuta kello 18.45 Levin keskustassa. Lauantaina pujottelurinteeseen starttaavat naiset ja sunnuntaina on vuorossa miesten maailmancupin pujottelun avauskilpailu. Lauantaina ja sunnuntaina kilpailut alkavat Levi Black rinteessä kello 11.00.

Naisten ja miesten kilpailut televisioidaan suorina lähetyksinä MTV3 kanavalla. Lähetykset Leviltä alkavat viikonloppuna kello 10.40 alkaen.

Lisätietoja:
Oy Levi Ski Resort Ltd toimitusjohtaja Jouni Palosaari, puh. 0400 690 770, email: jouni.palosaari@levi.fi

www.worldcuplevi.com

Levin maailmancupin tiedotuspalvelut:
Viestintätoimisto JKPROMO OY, Annankatu 29 A 5, 00100 Helsinki, www.jkpromo.com
Lehdistöpäällikkö Jaakko Kantola, puh. +358 40 550 1283, email: jaakko.kantola@jkpromo.com
Mediakoordinaattori Jussi Väätäinen, puh. +358 45 120 9920, email: jussi.vaatainen@jkpromo.com