Rukalla lasketellaan normaalisti

Artikkelit / 4.11.2009 / SHKY

Rukan kahdeksan avattua rinnettä ovat avoimena laskijoille työtaistelutoimenpiteistä huolimatta. Myös vuokraamot ja rinneravintolat ovat avoinna normaaliin tapaan. Keskiviikkona 4.11. klo 14 alkanut PAM:n työtaistelutoimenpide päättyy perjantai aamuna, joten se ei myöskään vaikuta Rukan Talvikauden Avajaisiin, jotka vietetään 6.-8.11.2009.

Avajaisisssa avoinna jo 10 rinnettä!
Ruka avasi jälleen ensimmäisenä laskettelukauden, jo 13.10.2009. Rukan legendaarisia talvikauden avajaisohjelmassa on laskettelun lisäksi mm. uuden hotellin Ski-Inn RukaVillagen viralliset avajaisseremoniat sekä liuta huippuartisteja kuten Anna Abreu, Suurlähettiläät sekä Don Johnson Big Band.

Rukan talvikauden avajaisiin mennessä saadaan avatuksi kaikkiaan 10 rinnettä. “Meillä on ollut todella hyvät talviset olosuhteet jo tuolta lokakuun puolivälistä saakka. Upeat kelit ja moderni lumetustekniikka ovat avattujen rinteiden takana”, myhäilee Rukakeskuksen liiketoimintajohtaja Matti Parviainen.

Rukan noin 100 lumitykkiä jatkavat lumen työstämistä siihen saakka, kunnes kaikki Rukan 31 rinnettä on saatu avatuksi. Lunta tehdään luonnon avuksi niin, että Rukan laskettelukausi jatkuu aina 10.6.2010 asti, jolloin laskettelupäiviä on kertynyt lähes 250! Lumetuksen etenemistä voi seurata www.ski.ruka.fi -osoitteesta.

Uutta Rukalla mm:
Kalle Palander Ruka Racing School Uutta Suomessa!
Kalle Palanderin nimeä kantava uusi racing school tarjoaa ammattimaista valmennusta seuroille ja junioreille sekä tasokkaita rinnetuotteita ryhmille, jotka haluavat oppia laskemisesta jotain uutta.

FIS-rinteen rakentaminen on aloitettu
Rukalle valmistuu kaudeksi 2010-2011 uusi maailmancup-tasoinen pujoittelurinne, jonka maalialue on Rukan hiihtostadionilla. Silloin Rukalla voidaan käydä samaa katsomoa hyödyntäen neljän eri hiihtolajin (pujottelu, maastohiihto, mäkihyppy sekä yhdistetty) maailmancup-tasoiset osakilpailut. Tulevan rinteen korkeusero on yli 180 metriä ja pituutta reilut 600 metriä.

Hotelli Ski-Inn RukaVillage
Uusi hotelli RukaVillage sijaitsee nimensä mukaisesti keskellä Rukan kylää. Hotelli on suunniteltu erityisesti aktiivisille, hiihtäville asiakkaille. Hotellin sijainti laskijoille on optimaalinen hissiaseman ja parkkihallin välittömässä läheisyydessä. Hotellista lisätietoa liitetiedostosta.

Lisätietoa:
Matti Parviainen
liiketoimintajohtaja
Rukakeskus
gsm 0400 680 282
s-posti: matti.parviainen@ruka.fi