Laske enemmän, säästät enemmän!

X =
Tilaa ski.fi-kortti nyt

Tilaa nyt Ski.fi kortti hintaan 39€ tai Ski.fi -kortti rinnevakuutuksella 59€.

Ski.fi-kortin käyttöehdot

§ Esitä Ski.fi kortti ennen hissilipun kirjoittamista. Henkilökunta merkitsee edun käytetyksi kortin kääntöpuolella olevaan ruudukkoon ja/tai poistaa edun sähköisesti maksupäätteellä.

§ Hissilippuetu tarkoittaa saman päivän aikana tapahtuvaa ostoa. Asiakas voi ostaa kaksi normaalihintaista päivä- tai iltalippua yhden hinnalla.

§ Hiihtokeskusten Ski.fi kortin tutustumistarjous ei koske erityishintaisia lippuja.

Ski.fi -kortin muut käyttöehdot

§ Kukin kortin haltija on oikeutettu hyödyntämään henkilökohtaisella kortillaan esitetyn hissilippuun kohdistuvan tutustumistarjouksen yhden (1) kerran kaudessa kussakin Suomen hiihtokeskusyhdistyksen jäsenkeskuksessa (myöh. “hiihtokeskuksessa”).

§ Jokaista hiihtokeskusta vastaa oma järjestysnumero, joka mustataan numeropaneelista, kun etu on käytetty (merkintää ei saa poistaa)

§ Ski.fi -kortti on henkilökohtainen. Kadonnutta korttia ei korvata.

§ Hissilipputarjous on voimassa kauden 2016-2017 ajan, lumitilanteesta riippuen.

§ Kortti ei toimi maksuvälineenä.

§ Annettuja tietoja voidaan käyttää ja luovuttaa Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen valitsemien yhteistyökumppaneiden markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietolain edellyttämä rekisteriseloste on nähtävissä korttitoimittajan sivulla.

§ Suomen Hiihtokeskusyhdistys tiedottaa sähköpostitse toimintaan liittyvistä muutoksista ja lisäeduista, mikäli asiakas on antanut luvan sähköpostin lähettämiseen. Muussa tapauksessa muutokset, lisäedut ja tiedotteet on nähtävissä tällä Ski.fi -korttisivustolla.

LASKE JA SÄÄSTÄ!

Ski.fi kortilla säästät sitä enemmän, mitä enemmän lasket. Korttia lipunmyynnissä näyttämällä kaksi henkilöä laskee kaikissa SHKY:n yli 70:ssä jäsenkeskuksessa (päivän tai illan) kerran kaudessa yhden hissilipun hinnalla. Tämä voi tarkoittaa jopa kymmeniä ilmaisia päivälippuja kauden aikana!

Tilaa myös Ski.fi uutiskirje niin pysyt ajan tasalla alan asioista, parhaista tapahtumista ja ajankohtaisista rinnetiedoista!

KORTIN TILAUS

Tilaa nyt Ski.fi -kortti hintaan 39 €. Voit myös tilata Ski.fi -kortin rinnevakuutuksella 59 €. Muovikortit postitetaan kerran viikossa. Kun tilaat Ski.fi -korttisi maanantaihin klo 12 mennessä, saat sen postissa viimeistään saman viikon perjantaina.

Saat Ski.fi -korttiisi kotimaassa ja ulkomailla turvaavan Ski.fi -rinnevakuutuksen 20 euron lisähintaan. Kauden mittainen vakuutus on henkilökohtainen. Lue lisää vakuutuksesta >>