Laske enemmän, säästät enemmän!

X =
Tilaa ski.fi-kortti nyt

Tilaa nyt Ski.fi kortti hintaan 39€ tai Ski.fi -kortti rinnevakuutuksella 59€.

 

Usein kysytyt kysymykset

1. Saako 1 Ski.fi -kortilla edun neljälle henkilölle samasta hiihtokeskuksesta?

Yhdellä kortilla saa kaksi lippua yhden lipun hinnalla, eli jos seurueessa on kaksi henkilöä, toinen saa ilmaisen päivä- tai iltalipun. Jos taas seurueeseen kuuluu neljä henkilöä, yhdellä Ski.fi –kortilla saa silloinkin yhden ilmaisen päivä- tai iltalipun. Jos seurueella on kaksi Ski.fi –korttia, saa niillä vastaavasti kaksi ilmaista päivä- tai iltalippua. Tämä on huomioitu myös laskurissa.

2. Mitä maksamme hissilipuista jos minulla (aikuisella) on ski.fi-kortti ja ostan yhden aikuisten ja yhden lasten lipun?

Menettely riippuu hiihtokeskuksesta. Yleensä edullisempaa lippua ei veloiteta: Asiakas maksaa aikuisten lipun ja saa lasten päivä- tai iltalipun ilmaiseksi. Keskus saattaa laskea aikuisten ja lastenlipun hinnat yhteen ja antaa asiakkaalle 50% alennusta lippujen yhteishinnasta.

3. Miten menetellään, jos lapsella on Ski.fi -kortti ja hän ostaa lipun itselleen ja aikuiselle?

Kts. edellinen vastaus. Jos ski.fi -kortin haltija on lapsi ja hän toisen lapsen kanssa hankkii päivä- tai iltaliput, saavat he toisen lastenlipun ilmaiseksi.

4. Voiko Ski.fi -kortin ostaa hiihtokeskuksesta?

Isoimmat hiihtokeskukset myyvät Ski.fi -kortteja (ei vakuutuksella). Tarkista tilanne SHKY:n toimistolta (09-685 77 99).

5. Jos ostan kortin verkkokaupasta, koska saan sen kotiini?

Kun tilaat muovisen Ski.fi -kortin maanantaihin klo 12 mennessä, saat sen postissa viimeistään saman viikon perjantaina.
Mobiilikortin voit heti ladata puhelimeen.

6. Kuuluuko korttiin muita etuja?

Korttiin liittyy vuosittain erilaisia lisäetuja.  Jos olet etuasiakas, seuraa sähköpostiasi muuten voit kysellä toimistolta shky@ski.fi

LASKE JA SÄÄSTÄ!

Ski.fi kortilla säästät sitä enemmän, mitä enemmän lasket. Korttia lipunmyynnissä näyttämällä kaksi henkilöä laskee kaikissa SHKY:n yli 70:ssä jäsenkeskuksessa (päivän tai illan) kerran kaudessa yhden hissilipun hinnalla. Tämä voi tarkoittaa jopa kymmeniä ilmaisia päivälippuja kauden aikana!

Tilaa myös Ski.fi -uutiskirje niin pysyt ajan tasalla alan asioista, parhaista tapahtumista ja ajankohtaisista rinnetiedoista!

KORTIN TILAUS

Tilaa nyt Ski.fi -kortti hintaan 39 €. Voit myös tilata Ski.fi -kortin rinnevakuutuksella 59 €. Kun tilaat muovisen Ski.fi -kortin maanantaihin klo 12 mennessä, saat sen postissa viimeistään saman viikon perjantaina. Mobiilikortin voit heti ladata puhelimeen.

Saat Ski.fi -korttiisi kotimaassa ja ulkomailla turvaavan Ski.fi -rinnevakuutuksen 20 euron lisähintaan. Kauden mittainen vakuutus on henkilökohtainen. Lue lisää vakuutuksesta >>