Laske enemmän, säästät enemmän!

X =
Tilaa ski.fi-kortti nyt

Tilaa nyt Ski.fi kortti hintaan 39€ tai Ski.fi -kortti rinnevakuutuksella 59€.

 

Vakuutusturva kuntoon

Laskettelu ja lumilautailu ovat vauhdikkaita lajeja, joissa vahinkojakin sattuu silloin tällöin. Rinnetapaturmien osalta vapaa-ajan vakuutusten turva on hyvin vaihteleva, ja turvan laajuus kannattaa selvittää etukäteen. Rinnealueella laskiessa tapaturmavakuutukset ja matkustajavakuutukset ovat yleensä voimassa, mutta asia kannattaa varmistaa omasta vakuutusyhtiöstä ennen reissuun lähtöä. Rinteissä olevien hyppyreiden ja muiden erityissuorituspaikkojen osalta vakuutusturva on vähintäänkin vaihteleva, mutta useimmiten vakuutusturva kattaa alle 16-vuotiaiden onnettomuudet, muttei vanhempien laskijoiden onnettomuuksia. Tämäkin kannattaa varmistaa ennen temppuilun aloittamista.

Rinnealueiden ulkopuolella korvaukset vaihtelevat

Rinnealueiden ulkopuolella laskemisen suosio on kasvanut huomattavasti. Metsälaskeminen katsotaan useimmissa vapaa-ajan vakuutuksissa erityistoiminnaksi, jota ei tavalliset vakuutukset kata. Rinnealueiden ulkopuolella laskemiseen liittyvää vakuutusturvaa saa noin 3-4 kertaa normaalia vakuutusta arvokkaimmilla erityisvakuutuksilla. Kilpa- tai vapaalaskijoiden kohdalla perusvakuutukset eivät myöskään riitä. Virallisiin kilpailuihin osallistuvilla pitää olla lajilisenssi, johon useimmiten kuuluu myös vakuutusturva mahdollisen loukkaantumisen osalta.

Ski.fi-korttiin saatavilla myös rinnevakuutus

Ski.fi-korttiin voi ostaa 20 euron lisämaksulla koko kauden kattavan rinnetapaturmavakuutuksen, joka kattaa merkityillä rinteillä tapahtuvat tapaturmat. Vakuutusturvan tarjoaa OP-Pohjola.
Vakuutuksen tuoteselosteen saat tästä !Vakuutuksessa noudatetaan Sporttiturvan vakuutusehtoja L1505. Lisätietoja numerosta 0303 0303 tai internetistä osoitteesta www.pohjola.fi > Henkilöasiakkaat > Vakuutukset > Urheilu

Suurin turva on terve järki!

Rinneonnettomuuksien suurin ehkäisykeino on terve järki. Taitojen ja olosuhteiden mukaisella ennakoivalla laskemisella välttää suuren osan ongelmista. Modernit kypärät ovat kevyitä ja hyvän näköisiä ja antavat päälle erinomaisen suojan iskuja sekä kylmää ilmaa vastaan.

LASKE JA SÄÄSTÄ!

Ski.fi kortilla säästät sitä enemmän, mitä enemmän lasket. Korttia lipunmyynnissä näyttämällä kaksi henkilöä laskee kaikissa SHKY:n yli 70:ssä jäsenkeskuksessa (päivän tai illan) kerran kaudessa yhden hissilipun hinnalla. Tämä voi tarkoittaa jopa kymmeniä ilmaisia päivälippuja kauden aikana! Tilaa myös Ski.fi -uutiskirje niin pysyt ajan tasalla alan asioista, parhaista tapahtumista ja ajankohtaisista rinnetiedoista!

KORTIN TILAUS

Tilaa nyt Ski.fi -kortti hintaan 39 €. Voit myös tilata Ski.fi -kortin rinnevakuutuksella 59 €. Tilaukset postitetaan keskiviikkoisin. Saat Ski.fi -korttiisi kotimaassa ja ulkomailla turvaavan Ski.fi -rinnevakuutuksen 20 euron lisähintaan. Kauden mittainen vakuutus on henkilökohtainen. Lue lisää vakuutuksesta>>