Vielä on tilaa hiihtolomailuun!

Artikkelit / 23.2.2010 / SHKY

Ensimmäinen hiihtolomaviikko on jo hyvässä vauhdissa, mutta vielä löytyy hiihtokeskuksista tilaa lomailuun. Talviset säät ovat hellineet koko Suomea: lunta on riittävästi maan joka kolkassa ja kipakka pakkanen pitää rinteet ja ladut hyvässä kunnossa. Talven riemut eivät jää keneltäkään kokematta tänä talvena!

Jos pakkanen kuitenkin hirvittää tai tuuli tuivertaa liiaksi, on monissa hiihtokeskuksissa tekemistä näiden päivien varalle. Etukäteen kannattaa vierailla hiihtokeskuksen nettisivuilla ja tutustua tarjontaan. Lähes kaikki Suomen hiihtokeskukset löytyvät Hiihtokeskukset -sivulta.

Keskisen Suomen Tahkolta löytyy tekemistä kaikkina hiihtolomaviikkoina. Majoitustilaa löytyy erityisesti hiihtolomien viikonlopuille, mutta aina kannattaa kysyä: sopiva kohde oikeaan ajankohtaan saattaa löytyä helpostikin.
Tahkon tarjontaan pääset tutustumaan suoraan osoitteessa www.tahko.com. Lue myös Tahkon omien laskijoiden blogit, saat hyvää sisäpiiritietoa muun muassa TahkoParkista!

Pohjoiseen matkaaville majoitusvinkkejä voi lukea Lapland Hotelsin uutiskirjeestä.

Myös Pohjois-Suomen yksi suurimmista, Levi, tarjoaa hurjasti tekemistä hiihtolomalaisille. Rinteistä on avattu nyt myös luonnonlumirinteet, joten laskettavaa riittää. Lue lisää vinkkejä talven aktiviteetteihin Levin uutiskirjeestä.