Vihti Ski Center 28.3.2024

Levi rajattiin hiihtokeskusalan lakon ulkopuolelle, kisat toteutuvat suunnitellusti


”Täytyy lausua todella suuret kiitokset PAM:in neuvottelijoille, jotka ymmärsivät lakon vaikutukset suomalaiselle alppihiihdolle ja talvimatkailulle. Levin maailmancup on koko suomalaisen hiihtokeskusalan kannalta merkittävä asia ja on hienoa, että pääsimme asiassa yhteisymmärrykseen ja voimme toteuttaa kilpailut suunnitellusti”, Levi Ski Resortin toimitusjohtaja ja Levin maailmancupin järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Jouni Palosaari totesi.

Näin ollen alppihiihdon maailmancupin kilpailut pystytään järjestämään Levillä 13.–15.11.2009 ilman uhkakuvia lakosta.

”Tärkeintä tällä hetkellä on, että saamme Levin maailmancupin järjestettyä suunnitellusti. Hienoa, että Suomen, Lapin ja Levin yhteinen näyteikkuna maailmalle ei vaarantunut ja kilpailut sekä oheistapahtumat toteutuvat suunniteltuun tapaan”, Palosaari summasi.

Kilpailujen järjestelyt Levillä ovat jatkuneet lakkouhasta huolimatta koko viikon. Kisarinne Levi Black on jäädytetty ja se on erinomaisessa kunnossa kisaviikonlopun lähestyessä.

”Tästä päätöksestä saatiin taas lisäpuhtia järjestelyihin, jotta voimme järjestää ensi viikonloppuna Suomen kaikkien aikojen alppitapahtuman”, kisojen pääsihteeri Mikko Saarinen yhtyi Jouni Palosaaren sanoihin.

Levin maailmancupin tapahtumat alkavat kisojen avajaisilla ja naisten kilpailunumeroiden arvonnalla perjantaina 13. marraskuuta 2009 kello 18.45 Levin keskustassa. Lauantaina pujottelurinteeseen starttaavat naiset ja sunnuntaina on vuorossa miesten maailmancupin pujottelun avauskilpailu. Lauantaina 14.11.2009 ja sunnuntaina 15.11.2009 kilpailut alkavat Levi Black -rinteessä kello 11.00.

Artikkelia muokattu:

Luitko jo nämä?

Aurinkoisella kelillä vauhdikasta loskasurffausta kaverin kanssa, mikä voisi olla hienompaa?
Ehdota vuoden hiihtokeskusta ja lähirinnettä. Voit voittaa kausikortin valitsemaasi hiihtokeskukseen!
Pehmeä kevätrinne innostaa laskemaan. Roope Tonteri kävi tutustumassa Swinghillin parkkiin 7.3.2024.
Monen laskettelijan ja lumilautailijan mielestä kevät on talven kruunu. Kerro mielipiteesi kevätlaskuista ja osallistu Bollén lasien arvontaan.
Nyt on aihetta hymyyn, iloon ja riemuun: Iso-Syötteen huipulle pääsee jatkossa nopealla tuolihissillä.
Sirkan kylässä sijaitsevalla Levitunturilla avattiin vuonna 1964 Eturinteen alueella pujottelurinne ja kapulahissi. Levin kehitys kansainväliseksi talvimatkailukeskukseksi oli alkanut. Kuva: Levi Ski Resort
Talvipyöräily antaa kiehtovaa näkökulmaa hiihtolomaan. Tutunkin hiihtokeskuksen ympäristö näyttää erilaiselta ohjaustangon takaa.
Rinteessä harvemmin ollaan yksi. Mitä enemmän väkeä on mäessä, sitä tärkeämpää on noudattaa yhteisiä rinnesääntöjä.
Hiihtokoulu ei ole vain aloittelijoiden koulu, vaan jokainen laskettelija ja lautailija hyötyy tekniikkatunnista.
Suksiseppä Jani Ahvenainen kertoo rinnevinkkinsä ja samalla paljastaa, miten voit voittaa Pusun sukset.

Lumilautaliiton uusimmat

fsa-paracross-pyha

Ski Sport Finlandin uusimmat

Lue lisää

Levillä maailmancupin pujottelun avaus 11.–13.11.2016

Laskettelu

Levi on taas entistä parempi

Keskusuutiset

Levillä on lumet valmiina marraskuun maailmancupiin

Keskusuutiset