Pyhä 17.4.2024

Ounasvaara houkuttelee mäkeen uusia laskettelijoita

Ounasvaaran kausi alkaa 15.11.2019 kello 15.00. Ounasvaaran kausi alkaa 15.11.2019 kello 15.00.
Ounasvaara on hionut Rendin Lumimaasta entistä ehomman ja muokannut kolme uutta aloittelijoille sopivaa, pitkää rinnettä. Rovaniemellä laskukausi alkaa 15. marraskuuta 2019 kello 15.00.

Ounasvaara haluaa houkutella mäkeen aiempaakin enemmän uusia harrastajia. Niinpä laskettelukaudelle 2019–2020 rinnealueita, suorituspaikkoja ja palveluita on kehitetty erityisesti aloittelijoiden tarpeisiin.

Lumimaan rinnealue on pyhitetty ainoastaan laskemiseen. Aktiviteetit ja laitteet, jotka eivät liity lasketteluun, on siirretty puiston toiseen reunaan. Muutoksien ansiosta lapset ja aloittelijat pääsevät nyt harjoittelemaan isolle, yhtenäiselle alueelle. Lumimaan huipulle laskijat nousevat matto- tai naruhissillä.

Tottorakan siirtymäreitti on levennetty erittäin helpoksi, aloittelijoille sopivaksi rinteeksi. Uudella rinteellä on pituutta peräti 1 500 metriä. Lisäksi toisen päärinteen viereen on avataan kaksi uutta, erillistä rinnettä. Nekin ovat vaikeusasteeltaan helppoja

Hiihtokoulun resursseja on kasvatettu, jotta kaikille halukkaille voitaisiin tarjota opetusta, ohjausta ja kursseja.

Asioiminen laajennetussa välinevuokraamossa on entistä sujuvampaa, sillä vuokraamossa on otettu käyttöön sähköinen vuokrausjärjestelmä Rentle.

Perheen pienimmät saavat oman kausikortin

Oukulla lanseerataan tälle kaudelle myös uusi, edullinen Ensikausari. Se on tarkoitettu pienille, 2−8-vuotiaille aloittelijoille ja se oikeuttaa Lumimaan käyttöön vaikka joka päivä. Kun lapsi innostuu laskettelusta ja haluaa siirtyä isompiin rinteisiin, voi Ensikausarin vaihtaa kauden aikana peruskausariin. Maksettu hinta hyvitetään tuolloin peruskausarin hinnasta.

Isommat laskijat voivat valita joko Basic-kausikortin tai Superin. Basicilla saa laskea rajoituksetta Ounasvaaran rinteillä, Superilla Ounasvaaran lisäksi Luostolla, Oloksella ja Pallaksella.

Pysy ajan tasalla alamäkimaailman tapahtumista, tilaa Ski.fi -uutiskirje!

Artikkelia muokattu:

Luitko jo nämä?

Vappuna kaikki on mahdollista. Jopa saada pandat ja bikinirajat saman päivän aikana.
Kevät vietetään hyvässä seurassa ja rennolla otteella. Tässä nautitaan Rukan Wappulounaasta.
Apocalyptican Paavo Lötjönen ja Eicca Toppinen ovat suksimiehiä. ”Laskettelussa yhdistyy hyvällä tavalla urheilu, vauhti, ulkoilu ja luonnosta nauttiminen”, Paavo kertoo.
Aurinkoisella kelillä vauhdikasta loskasurffausta kaverin kanssa, mikä voisi olla hienompaa?
Ehdota vuoden hiihtokeskusta ja lähirinnettä. Voit voittaa kausikortin valitsemaasi hiihtokeskukseen!
Pehmeä kevätrinne innostaa laskemaan. Roope Tonteri kävi tutustumassa Swinghillin parkkiin 7.3.2024.
Monen laskettelijan ja lumilautailijan mielestä kevät on talven kruunu. Kerro mielipiteesi kevätlaskuista ja osallistu Bollén lasien arvontaan.
Nyt on aihetta hymyyn, iloon ja riemuun: Iso-Syötteen huipulle pääsee jatkossa nopealla tuolihissillä.
Sirkan kylässä sijaitsevalla Levitunturilla avattiin vuonna 1964 Eturinteen alueella pujottelurinne ja kapulahissi. Levin kehitys kansainväliseksi talvimatkailukeskukseksi oli alkanut. Kuva: Levi Ski Resort
Talvipyöräily antaa kiehtovaa näkökulmaa hiihtolomaan. Tutunkin hiihtokeskuksen ympäristö näyttää erilaiselta ohjaustangon takaa.

Lumilautaliiton uusimmat

Ski Sport Finlandin uusimmat

Lue lisää

Luosto herää ruususen unesta

Keskusuutiset

Hiihdonopettajan tarina: pöllön siivet, jotka saavat lentämään

Hiihtokoulu

Off piste -hiihtoa kaupungissa: Ounasvaaralle avataan uusi rinnealue

Keskusuutiset