Pyhä 17.4.2024

Uusi alppihiihtoseura pääkaupunkiseudulle

Helsinki Ski Club syntyi, kun Slalom-Seura ja Espoo Slalom yhdistyivät.
Pääkaupunkiseudulla toimineet seurat, vuonna 1941 perustettu Slalom-Seura ry ja Espoo Slalom ry (perustettu 1987), ovat yhdistäneet toimintansa. Uuden seuran nimi on Helsinki Ski Club ry ja sen kotirinne on Vihti Ski Center.

Helsinki Ski Clubilla on kaksi päätoimista ammattivalmentajaa. Lisäksi jokaisella ikäluokalla on vastuuvalmentaja ja heidän apunaan ryhmävalmentajat. Valmennustoiminta on ympärivuotista.

”Helsinki Ski Club tekee pitkäjänteistä nuorisotyötä, ja tarjoaa jäsenilleen erinomaista kansallisen seuratason alppihiihtovalmennusta. Jokainen nuori ja aikuinen voi urheilla omien tavoite- ja taitotasojensa mukaan, ” Helsinki Ski Clubin toiminnanjohtaja Ville Kainulainen kertoo.

Seura on kuitenkin vahva myös kilpaurheilussa, ja Ville Kainulainen kertookin tavoitteeksi olla SM-mitaleilla laskettuna Suomen menestynein juniorialppihiihtoseura. Helsinki Ski Club haluaa tuottaa myös aiempaa enemmän lahjakkaita nuoria alppihiihtäjiä alppikouluihin, maajoukkueisiin ja aina maailman huipulle asti.

Lisätietoja Helsinki Ski Club ry:n toiminnasta seuran verkkosivuilta: http://www.helsinkiskiclub.fi ja lehdistötiedotteesta.

Artikkelia muokattu:

Luitko jo nämä?

Kevät vietetään hyvässä seurassa ja rennolla otteella. Tässä nautitaan Rukan Wappulounaasta.
Apocalyptican Paavo Lötjönen ja Eicca Toppinen ovat suksimiehiä. ”Laskettelussa yhdistyy hyvällä tavalla urheilu, vauhti, ulkoilu ja luonnosta nauttiminen”, Paavo kertoo.
Aurinkoisella kelillä vauhdikasta loskasurffausta kaverin kanssa, mikä voisi olla hienompaa?
Ehdota vuoden hiihtokeskusta ja lähirinnettä. Voit voittaa kausikortin valitsemaasi hiihtokeskukseen!
Pehmeä kevätrinne innostaa laskemaan. Roope Tonteri kävi tutustumassa Swinghillin parkkiin 7.3.2024.
Monen laskettelijan ja lumilautailijan mielestä kevät on talven kruunu. Kerro mielipiteesi kevätlaskuista ja osallistu Bollén lasien arvontaan.
Nyt on aihetta hymyyn, iloon ja riemuun: Iso-Syötteen huipulle pääsee jatkossa nopealla tuolihissillä.
Sirkan kylässä sijaitsevalla Levitunturilla avattiin vuonna 1964 Eturinteen alueella pujottelurinne ja kapulahissi. Levin kehitys kansainväliseksi talvimatkailukeskukseksi oli alkanut. Kuva: Levi Ski Resort
Talvipyöräily antaa kiehtovaa näkökulmaa hiihtolomaan. Tutunkin hiihtokeskuksen ympäristö näyttää erilaiselta ohjaustangon takaa.
Rinteessä harvemmin ollaan yksi. Mitä enemmän väkeä on mäessä, sitä tärkeämpää on noudattaa yhteisiä rinnesääntöjä.

Lumilautaliiton uusimmat

Ski Sport Finlandin uusimmat

Lue lisää

Soveltava alppihiihto mahdollistaa laskettelun kaikille

Laskettelu

Esittelyssä talven kiinnostavimmat laskettelusukset

Laskettelu
Kalle Palander kunnioittaa hiihtoresortten lumetusosaamista. ”Rinteet on saatu kuntoon järjettömällä työmäärällä. Onneksi ihmiset alkavat pikkuhiljaa ymmärtämään, että lumi ei synny itsestään”, Palander huomauttaa.

Kalle Palander – lumen lähettiläs

Keskusuutiset