Pyhä 17.4.2024

Uusi vuosi alamäessä

Joulukuu 2015 on ollut eteläisessä Suomessa harvinaisen lämmin, mutta vihdoin tuli pakkaset! Nyt laskemaan pääsee monessa hiihtokeskuksessa.

Vihdoin talvi saapui eteläiseenkin Suomeen! Pakkasten myötä hiihtokeskukset ovat päässeet tykittämään rinteitä kuntoon. Nyt lasketaan jo esimerikiksi Hirvensalossa, Talmassa ja Vihdissä. Rinnetietoja kannattaa seurata ahkerasti sivuiltamme sekä keskusten Facebook-sivuilta.

Vuoden vaihtuessa rinteissä tapahtuu paljon. Keskiviikkona 30.12.2015 pääsee kokeilemaan ratalaskutaitojaan koko perheen Suomi Slalom -kisassa Saariselällä. Samana päivänä on Sallassa mahdollista testata Nordican ja Blizzardin suksia.

Uuden vuoden aattona 31.12.2015 voi kokea soihtulaskun tunnelmaa Ylläksellä ja Iso-Syötteellä. Ylläksen perinteinen uuden vuoden soihtulasku lasketaan hiihtokoulun johdolla Eturinteiden päältä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan laskemaan ja seuraamaan upeaa liekkijonoa! Mukaan laskemaan haluavat kokoontuvat kello 16.00 Y1-rakennuksen edessä. Lasku alkaa puoli viideltä.

Iso-Syötteellä soihdut jaetaan laskijoille lipputoimiston edessä kello 23.30. Vuosi vaihtuu upeasti rinteessä, sillä soihtulaskun alkaa kello 23.55. Heti vuoden vaihteessa on myös hieno ilotulitus.

Ilotulitus ja uuden vuoden vastaanotto on luvassa myös Himoksella.

Vuosi 2016 käynnistyy vauhdilla, kun 1. tammikuuta on vuorossa Audi Rinnerieha Vuokatissa. Lauantaina 2.1.2016 Sappeella pääsee testaamaan Salomonin uusia välineitä.

Artikkelia muokattu:

Luitko jo nämä?

Kevät vietetään hyvässä seurassa ja rennolla otteella. Tässä nautitaan Rukan Wappulounaasta.
Apocalyptican Paavo Lötjönen ja Eicca Toppinen ovat suksimiehiä. ”Laskettelussa yhdistyy hyvällä tavalla urheilu, vauhti, ulkoilu ja luonnosta nauttiminen”, Paavo kertoo.
Aurinkoisella kelillä vauhdikasta loskasurffausta kaverin kanssa, mikä voisi olla hienompaa?
Ehdota vuoden hiihtokeskusta ja lähirinnettä. Voit voittaa kausikortin valitsemaasi hiihtokeskukseen!
Pehmeä kevätrinne innostaa laskemaan. Roope Tonteri kävi tutustumassa Swinghillin parkkiin 7.3.2024.
Monen laskettelijan ja lumilautailijan mielestä kevät on talven kruunu. Kerro mielipiteesi kevätlaskuista ja osallistu Bollén lasien arvontaan.
Nyt on aihetta hymyyn, iloon ja riemuun: Iso-Syötteen huipulle pääsee jatkossa nopealla tuolihissillä.
Sirkan kylässä sijaitsevalla Levitunturilla avattiin vuonna 1964 Eturinteen alueella pujottelurinne ja kapulahissi. Levin kehitys kansainväliseksi talvimatkailukeskukseksi oli alkanut. Kuva: Levi Ski Resort
Talvipyöräily antaa kiehtovaa näkökulmaa hiihtolomaan. Tutunkin hiihtokeskuksen ympäristö näyttää erilaiselta ohjaustangon takaa.
Rinteessä harvemmin ollaan yksi. Mitä enemmän väkeä on mäessä, sitä tärkeämpää on noudattaa yhteisiä rinnesääntöjä.

Lumilautaliiton uusimmat

Ski Sport Finlandin uusimmat

Lue lisää

Hiihtokeskusten joulusesonki vaikuttaa lupaavalta

Keskusuutiset

Tämän takia hiihtokeskuksissa on lunta ja kunnon talvi

Keskusuutiset

Tämän takia laskettelu on parasta

Laskettelu