Ski.fi-kortti

Ski.fi -kortilla saat kaksi kappaletta yhden päivän hissilippua yhden hissilipun hinnalla.

Laske enemmän ja säästä enemmän Ski.fi-kortilla. Ski.fi-kortilla voit saada jopa kymmeniä ilmaisia lippuja yhden kauden aikana. Kaksi henkilöä laskee kaikissa SHKY:n lähes 70 jäsenkeskuksessa kerran kaudessa päivän tai illan yhden hissilipun hinnalla, edun saa näyttämällä korttia lipunmyynnissä.

Muovisen Ski.fi-kortin voi tilata hintaan 40 e verkkokaupastamme. Muovikortit postitetaan kerran viikossa. Kun tilaat muovisen Ski.fi -kortin maanantaihin klo 12 mennessä, se toimitetaan postin kuljetettavaksi viimeistään saman viikon keskiviikkona.

Vaihtoehtona perinteiselle muovikortille voit ostaa verkkokaupasta mobiilikortin myös suoraan älypuhelimellesi.  Ski.fi-kortin saa mobiilikortin ostamisen jälkeen ladattua älypuhelimeen Cardu-mobiilisovelluksen avulla. Lisätietoja Cardu-sovelluksesta.

Laske enemmän, säästät enemmän!

x =
laskijaa keskuksessa vuodessa ski.fi-kortin hinta huomioitu
vuodessa ski.fi-kortin hinta huomioitu

Näin lataat Ski.fi-kortin puhelimeesi:

  1. Jos sinulla on jo ladattuna Cardu-sovellus älypuhelimessasi, saat Ski.fi-kortin lisäyksestä ilmoituksen sovelluksen rekisteröinnissä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kortti tulee näkyviin, kun päivität Cardun lompakon.

  2. Mikäli et ole ladannut Cardu-sovellusta aikaisemmin, saat kännykkänumeroosi tekstiviestin Ski.fi-kortista. Lataa sovellus saamasi tekstiviestin latauslinkin kautta. Jos tekstiviesti jää saapumatta, voit silti asentaa Cardu-sovelluksen sovelluskaupasta ja saat Ski.fi-kortin Cardun lompakkoon.

Käyttöönotto, kun lataat Cardu-sovelluksen älypuhelimeesi:

  1. Asenna Cardu-sovellus valmiiksi puhelimeen tai saamasi tekstiviestin latauslinkin kautta.

  2. Avaa Cardu-sovellus kännykässäsi ja rekisteröidy. Sinulta kysytään etunimi, sukunimi, käyttäjätunnus (sähköpostiosoite), puhelinnumero ja salasana. Sähköpostiosoite tarvitaan, jotta voimme kertoa mm. uusista päivityksistä.

  3. Avaa Cardu-sovellus kännykässäsi. Käytössäsi on nyt Ski.fi-kortti. Klikkaa kortin kuvaa ja saat sen ominaisuudet käyttöösi.

Cardu-sovellus toimii mm. seuraavilla älypuhelimilla:

  • iPhone (iOS 8 tai uudempi). Lataa ilmainen Cardu-sovellus App Storesta.

  • Android (4.1 tai uudempi). Lataa ilmainen Cardu-sovellus Google Playsta.

Huomioithan, että mobiilikortti on liittymäkohtainen. Mobiilikortteihin liittyvissä ongelmissa ota yhteys Cardun asiakastukeen (support[at]cardu.com), kiireellisissä asioissa soita +358 400 600 031. Usein kysytyt kysymykset Cardusta: http://www.cardu.com/faqsupport/ (http://www.cardu.com/faqsupport/)

Ski.fi -kortin käyttöehdot
Ski.fi Hiihtokeskukset
Usein kysytyt kysymykset