Ski.fi-kortti

Ski.fi -kortilla saat kaksi kappaletta yhden päivän hissilippua yhden hissilipun hinnalla.

Laske enemmän ja säästä enemmän Ski.fi-kortilla. Ski.fi-kortilla voit saada jopa kymmeniä ilmaisia lippuja yhden kauden aikana. Kaksi henkilöä laskee kaikissa SHKY:n lähes 70 jäsenkeskuksessa kerran kaudessa päivän tai illan yhden hissilipun hinnalla, edun saa näyttämällä korttia lipunmyynnissä.

Muovisen Ski.fi-kortin voi tilata hintaan 40 e verkkokaupastamme. Muovikortit postitetaan kerran viikossa. Kun tilaat muovisen Ski.fi -kortin maanantaihin klo 12 mennessä, se toimitetaan postin kuljetettavaksi viimeistään saman viikon keskiviikkona. HUOM! Postilakon takia emme vastaa muovisten korttien postitusaikatauluista.

Vaihtoehtona perinteiselle muovikortille voit ostaa verkkokaupasta mobiilikortin myös suoraan älypuhelimellesi.  Ski.fi-kortin saa mobiilikortin ostamisen jälkeen ladattua älypuhelimeen Cardu-mobiilisovelluksen avulla. Lisätietoja Cardu-sovelluksesta.

Laske enemmän, säästät enemmän!

x =
laskijaa keskuksessa vuodessa ski.fi-kortin hinta huomioitu
vuodessa ski.fi-kortin hinta huomioitu

Näin lataat Ski.fi-kortin puhelimeesi:

  1. Jos sinulla on jo ladattuna Cardu-sovellus älypuhelimessasi, saat Ski.fi-kortin lisäyksestä ilmoituksen sovelluksen rekisteröinnissä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kortti tulee näkyviin, kun päivität Cardun lompakon.

  2. Mikäli et ole ladannut Cardu-sovellusta aikaisemmin, saat kännykkänumeroosi tekstiviestin Ski.fi-kortista. Lataa sovellus saamasi tekstiviestin latauslinkin kautta. Jos tekstiviesti jää saapumatta, voit silti asentaa Cardu-sovelluksen sovelluskaupasta ja saat Ski.fi-kortin Cardun lompakkoon.

Käyttöönotto, kun lataat Cardu-sovelluksen älypuhelimeesi:

  1. Asenna Cardu-sovellus valmiiksi puhelimeen tai saamasi tekstiviestin latauslinkin kautta.

  2. Avaa Cardu-sovellus kännykässäsi ja rekisteröidy. Sinulta kysytään etunimi, sukunimi, käyttäjätunnus (sähköpostiosoite), puhelinnumero ja salasana. Sähköpostiosoite tarvitaan, jotta voimme kertoa mm. uusista päivityksistä.

  3. Avaa Cardu-sovellus kännykässäsi. Käytössäsi on nyt Ski.fi-kortti. Klikkaa kortin kuvaa ja saat sen ominaisuudet käyttöösi.

Cardu-sovellus toimii mm. seuraavilla älypuhelimilla:

  • iPhone (iOS 8 tai uudempi). Lataa ilmainen Cardu-sovellus App Storesta.

  • Android (4.1 tai uudempi). Lataa ilmainen Cardu-sovellus Google Playsta.

Huomioithan, että mobiilikortti on liittymäkohtainen. Mobiilikortteihin liittyvissä ongelmissa ota yhteys Cardun asiakastukeen (support[at]cardu.com), kiireellisissä asioissa soita +358 400 600 031. Usein kysytyt kysymykset Cardusta: http://www.cardu.com/faqsupport/ (http://www.cardu.com/faqsupport/)

Ski.fi -kortin käyttöehdot
Ski.fi Hiihtokeskukset
Usein kysytyt kysymykset