Swinghill 13.9.2020
Keskuksia avoinna 23

Tammikuu 2019 – jäsenkirje

Puheenjohtajan tervehdys

Lähes kaikki jäsenkeskuksemme ovat nyt avoinna ja laskemaan pääsee koko Suomessa.

Ilmatieteenlaitoksen lumitilanne näyttää, että säiden haltija on myös tällä kertaa jakanut lunta ja lumetuskelejä melko tasaisesti kaikkialle – ainoastaan läntisellä rannikkoseudulla luonnonlunta on hivenen vähemmän kuin muualla.

Tällainen kunnon talvikeli on enemmän kuin tervetullut lajimme edistäjä ja toivottavasti se näkyy myös lippukassoilla.

Vaikka kautta on vielä runsaasti jäljellä, muistutan jo kuitenkin kaikkia yhdistyksen kevätkokouksesta 21.–23. päivä toukokuuta, jolloin kokoonnutaan vuoden 2018 hiihtokeskukseen Sappeelle.

Hyvää ja menestyksellistä kevätkautta 2019!

Tuomo

Kevätkokous 2019: merkitse päivämäärä kalenteriin!

Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen kevätkokous järjestetään poikkeuksellisen myöhään, eli 21.‐22. toukokuuta 2019. Kokouspaikkana on perinteisesti vuoden hiihtokeskus, eli kokoonnumme tällä kertaa Sappeen maisemiin.

Tiistaina 21. toukokuuta on luvassa toimialan messut sekä legendaariset Kettupaartit. Keskiviikkona 22.5.2019 on virallinen kokous, mielenkiintoisia seminaaripuheenvuoroja ja hulppea illallinen. Päivän kruunaa vuoden hiihtokeskuksen, lähikeskuksen ja hiihtokoulun julkistaminen.

Lisätietoja ohjelmasta sekä majoitusvarauksista seuraavissa jäsenkirjeissä.

SHKY kouluttaa bikepark-ohjaajia

Yhä useampi hiihtokeskus tarjoaa pyöräilyä kesätoimintana (muutama myös talvella), joten yhdistyksen hallitus päätti syksyn kokouksessa SHKY:n aloittavan bikepark-ohjaajien koulutukset. Tavoitteena on tukea jäsenkeskusten toimintaa entistä monipuolisemmin.

Ensimmäinen bikepark-ohjaajien koulutus järjestetään Sappeella välittömästi kevätkokouksen jälkeen, eli 23.‐24.5.2019. Kouluttajiksi olemme saaneet Suomen kokeneimmat ja menestyneimmät alamäkipyöräilijät, eli Antti-Pekka Laihon sekä Matti Lehikoisen.

Tarkempaa tietoa kurssin sisällöstä sekä hakuohjeet kerrotaan helmikuun jäsenkirjeessä. Lisätietoja kurssista voi kysyä Harrilta (050 540 9000).

Haluatko kuvia mediapankkiin?

Jäsenkeskukset saavat käyttää SHKY:n mediapankissa olevia oman keskuksen kuvia omassa viestinnässä ja markkinoinnissa. Media saa käyttää kuvia vapaasti toimituksellisessa käytössä, kunhan kuvan yhteydessä mainitaan hiihtokeskuksen nimi sekä Ski.fi.

Jos haluatte lisätä kuvapankkiin kuvia, niin ilmoittakaa Harrille (050 540 9000 ja harri.lindfors@ski.fi) kuka kuvien siirrosta keskuksessanne vastaa. Harri lisää hänelle oikeudet kuvien siirtoon ja antaa aineisto-ohjeet sekä opastuksen mediapankin käyttöön.

Ski patrol -kurssit täyttyvät, ilmoittaudu nopeasti

Ski patrol -kurssien suosio on tällä kaudella ollut suuri ja kaksi täyttä kurssia jo pidetty. Ensi viikonloppuna järjestetään jo kauden kolmas kurssi. Olemme päättäneet järjestää Ounasvaaralla vielä yhden ylimääräisen kurssin.

Kurssi on Ski patrol II ja kurssin ajankohta on 20.‐22.2.2019. Ilmoittautumislinkki kurssille löytyy tästä.

SHKY:n toimisto

Toimisto on auki arkisin klo 9‐15. Tavoitat meidät joko puhelimitse tai sähköpostitse:

Virpi Mikkola, puh. 040 940 1800, virpi.mikkola@ski.fi
Harri Lindfors, puh. 050 540 9000, harri.lindfors@ski.fi

Toimiston käyntiosoite on Kutomotie 16, 00380 Helsinki.