Kansainvälisyys haasteena hiihtokeskukselle

#levi
Levin kesäinen seikkailupuisto on nuorison suosikki

Jouni Palosaari kertoo Levi Ski Resortin toiminnan olleen nousujohteista tälläkin kaudella.

Palosaari toteaa Levin kansainvälistymisen olevan kuitenkin hiihtokeskukselle hieman haastavaa.

– Ulkomaalaisten matkailijoiden määrä lisääntyy koko ajan ja se on meille haasteellista siinä mielessä, että he tulevat Leville luonnon ja ohjelmapalveluiden takia. He menevät poro- ja huskysafareille, mutta heidät pitäisi saada myös rinteisiin.

Viime kesän lumensäilöntä varmisti marraskuun pujottelun maailmancupin avauskilpailun, ja Palosaari toteaakin, että lumen varastointi on tullut jäädäkseen. Seuraavat pujottelun maailmancupin avauskisat käydään Levillä 10.–11.11.

– Viime syksynä maailmancupin VIP-paketit myytiin loppuun, sillä ihmiset uskalsivat tehdä matka- ja kisalippuvaraukset tietäen, että tapahtuma varmasti järjestetään. Tammikuussa otimme lumen talteen nyt seuraavaa kautta varten. Ensilumen rinne avataan tänä vuonna myös eturinteille, valottaa Palosaari tulevan talven suunnitelmia.

Vinkkinä voidaan jo kertoa, että marraskuun kisan VIP-lippupaketit ovat jo myynnissä. Lisää tietoa netistä osoitteista levi.fi ja worldcuplevi.com.

Activity Park tuo vipinää Levin kesään

Talvinen seikkailupuisto ei ole vielä kaikkien Levin matkailijoiden tiedossa, mutta Palosaaren mukaan sen kävijämäärä kasvoi loppukautta kohden.

Leville halutaan ympärivuotista toimintaa ja seikkailupuisto on oiva kesäinen vetonaula. Puisto menee pienelle tauolle toukokuun alussa ja avataan jälleen pienen korjauksen jälkeen kesäkuun alussa. Aukioloaikaa pidennetään klo 20 saakka 22.6.–12.8. välisenä aikana. Lue lisää levi.fi/activitypark

– Kehittelemme ja rakennamme seikkailupuiston ympärille muutakin ja fiksaamme aluetta toimivammaksi. Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet seikkailupuiston suhteen, Jouni Palosaari toteaa.