Serena 20.1.2021
Keskuksia avoinna 58
Kevätfiilistelyä bankedin muodossa Tahkolla 2019

Lumilautaliiton järjestämän menestyksekkään Banked Slalom Tourin jälkeen on nyt aika jo kolmannen kerran Banked Slalomin SM-kisoille. Viime vuosien tapaan kallistettujen kurvien Suomen-mestaruudet ratkotaan Tahkon upeissa olosuhteissa. Tänäkin vuonna kisa on myös osa kansainvälistä World Snowboard Federationin Banked Slaom Touria.

Kevät on parasta aikaa, kun sen viettää ystävien kesken – ja sitä juuri QKLS Rally on. Kisailua, itsensä voittamista ja ystävyyttä keväisen auringon alla. Viime kausien SM-karkelot ovat saaneet hymyn korville kaikille paikalla olleille ja intoa radan läpi tuikkaamiseen, eikä tämä vuosi tee poikkeutta.

Jokaiselle löytyy sopiva sarja, jossa pääsee kisailemaan vertaisiaan vastaan. Avoimen sarjan lisäksi omat luokkansa on sekä junioreille että adaptivelle, ja rata tehdään aiempaan tapaan kaikkia laskijoita huomioiden, joten kaikki pääsevät laittamaan parastaan.

Osallistumismaksu: 20€ molemmat päivät (osallistumismaksu ei sisällä hissilippua)

Kilpailuun osallistujat tarvitsevat lisäksi Lumilautaliiton lisenssin, kertalisenssi á 10€ tai kilpailulisenssi á 30€ (jos osallistut muihin Liiton kisoihin kauden aikana).

Älä missaa kevään hauskinta ja innostavinta tapahtumaa, vaan lähde mukaan Tahkon kevääseen. Tervetuloa mukaan!