Nuuksio Bike Park 15.5.2024

Mandatum

Mandatum on merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja, joka yhdistää rahan ja hengen erikoisosaamisen. Mandatum on Ski Sport Finlandin alppi- ja freestylemaajoukkueiden, alppihiihdon U14-16 Mandatum Tourin ja U10-12 lasten loppukilpailujen pääyhteistyökumppani.

https://www.mandatumlife.fi

Mazda

Mazda Motor Corporation, joka tunnetaan myös nimellä Mazda, on japanilainen monikansallinen autoja ja moottoreita valmistava yritys. Mazda on Ski Sport Finlandin alppi- ja freestylemaajoukkueiden, alppi- ja freestylehiihdon SM kisojen sekä FIS Ruka Freestyle Maailmancupin pääyhteistyökumppani.

https://www.mazda.fi

Kappa

Kappa on italialainen vaatevalmistaja, joka on keskittynyt urheiluvaatteiden ja -välineiden valmistukseen. Kappa on Ski Sport Finlandin alppi- ja kumparemaajoukkueiden virallinen vaatettaja ja yhteistyökumppani.

https://www.kappa.com

VR

VR Group on Suomen valtion omistama logistiikkakonserni, joka harjoittaa henkilö- ja tavaraliikennettä Suomen rautateillä ja maanteillä. VR vauhdittaa tulevaisuuden vastuullista liikkumista, vankalla 160 vuoden kokemuksella. VR on Ski Sport Finlandin alppi- ja freestylemaajoukkueiden yhteistyökumppani.

https://www.vr.fi

Levi

Levi on Suomen johtava hiihtokeskus, jonka menestys perustuu osaavaan henkilökuntaan, tekniseen edelläkävijyyteen ja maailmancup-kisoihin. Levi on Ski Sport Finlandin alppimaajoukkueen virallinen harjoituskeskus.

https://www.levi.fi

Ruka

Ruka on yksi Euroopan lumivarmimmista hiihtokeskuksista, jossa pääsee laskettelemaan ja hiihtämään yli 200 päivänä vuodessa. Ruka on Ski Sport Finlandin freestylemaajoukkueen virallinen harjoituskeskus.

https://www.ruka.fi/fi/hiihtokeskus

Mediateko

Olemme ulkomainosyhtiö, joka vie brändisi kohtaamaan kuluttajat elämyksellisiin ympäristöihin. Mediateko on Ski Sport Finlandin alppimaajoukkueen virallinen yhteistyökumppani.

https://www.mediateko.fi/fi

NOCCO

NOCCO on funktionaalinen virvoitusjuoma, jossa yhdistyvät hyvä maku, sokerittomuus sekä funktionaaliset raaka-aineet. NOCCO on Ski Sport Finlandin alppimaajoukkueen sekä FIS Ruka Freestylen maailmancupin virallinen yhteistyökumppani.

https://nocco.com/fi/