Luosto 28.4.2021

Helly Hansen pitää kumppanuutta Ski Sport Finlandin kanssa tärkeänä Helly Hansen -brändin aseman vahvistamisessa Alpine Racingissä sekä paikallisella että globaalilla tasolla.Yhteistyö liiton ja urheilijoiden kanssa on meille erittäin arvokasta brändin rakentamisen lisäksi myös tuotekehityksen osalta.

Tietoja Helly Hansenista

Norjassa vuonna 1877 perustettu Helly Hansen on tunnettu taidostaan yhdistää tekniset ominaisuudet ja ulkonäkö tuotteiksi, jotka vastaavat olosuhteiden haasteisiin eri puolilla maapalloa vuonojen rinteiltä merille. He jatkavat kehitystyötään, jonka ansiosta ammattilaiset voivat sekä säilyä hengissä että tuntea elävänsä täysillä! 


Helly Hansen on maailmanlaajuinen markkinajohtaja purjehdusvaatteissa ja yksi johtavista teknisten ulkoiluasujen ja laadukkaiden työvaatteiden valmistajista. Yli 55 000 ammattiurheilijaa käyttää Helly Hansenin laskettelu- ja outdoor-vaatteita, joita voikin nähdä olympia- ja maajoukkueurheilijoilla sekä yli 200 hiihtokeskuksessa ja vuoristo-opastusta tarjoavassa yrityksessä eri puolilla maailmaa.


 Helly Hansenin ulkovaatteita, alusvaatteita, urheiluvaatteita ja jalkineita myydään yli 40 maassa, ja niihin luottavat niin ulkolajien ammattilaiset kuin harrastajatkin kaikkialla maailmassa. Tutustu tarkemmin Helly Hansenin uusimpiin mallistoihin osoitteessa www.hellyhansen.com.

CORTINA D AMPEZZO,ITALY,16.FEB.21 – ALPINE SKIING – pictures/ Harald Steiner
© Bildbyrån