Levi 11.9.2021

Ski Sport Finlandin varsinaisia jäseniä voivat sääntöjen mukaan olla rekisteröidyt yhdistykset, jotka täyttävät SSF:n sääntöjen kohdan 5 (linkki sääntöihin) edellytykset.  Jäseneksi liitytään vapaamuotoisella hakemuksella yhdistyksen hallitukselle, joka käsittelee jäsenhakemuksia kokouksissaan jatkuvalla periaattella. Hakemus ja PRH:n myöntämä rekisteriote tulee lähettää sähköpostitse yhdistyksen toimitusjohtajalle tai postittaa yhdistyksen voimassa olevaan postiosoitteeseen.

Yhdistyksen kannatusjäseneksi hallitus voi hyväksyä oikeustoimikelpoisia yhteisöjä tai yksityishenkilöitä, jotka haluavat tukea yhdistyksen tarkoitusta. Kannatusjäseneksi voi hakea oheisella lomakkeella. Kannatusjäsenen jäsenetu on EDGE -lehden vuosikerta ja vuosittainen Fearless Finns tuotelahja.

Yhdistyksen jäsenmaksuista päättää vuosittain seurakokous.