Mielakka 27.7.2021

Ski Sport Finlandin uusi strategia vuosille 2015-2021 julkaistiin yhdistyksen Seuraneuvottelupäivillä 9. toukokuuta 2015 Helsingissä.

Strategian voi ladata PDF-tiedostona tästä!

Säännöt kaudelle 2020-2021 lataa tästä! (julkaistaan pian!)

Kiitämme kaikkia strategiatyössä mukana olleita valmentajia, urheilijoita, huoltajia, luottamushenkilöitä, vanhempia sekä muita alppi- ja freestyleseuroissa sekä alppilajien parissa toimivia henkilöitä.

Palautetta voi lähettää suoraan sähköpostilla: info@skisport.fi

Visio

The Winning Attitude – Ski Sport Finland tuottaa voittajia kaikissa ikäluokissa

PODIUM lajitoimintojen organisoijana SuomessaPODIUM talvilajien arvostuksessa SuomessaPODIUM arvokilpailuissa ja maailmancupeissa.

Missio

”Tuottaa voittajia kaikissa ikäluokissa”

SSF on itsenäinen ja elinvoimainen organisaatio, joka toimii tiiviissä yhteistyössä Suomen Hiihtoliiton ja FIS:n kanssa.

SSF tuottaa voittajia rakentamalla pitkäjänteisesti alppi- ja freestylehiihdon lajikulttuuria tukien harrastus- ja kilpailutoimintaa Suomessa.

Arvot

Asenne – voitonnälkä

Positiivinen voittaja-asenne ja voitonnälkä siivittää kohti asetettuja tavoitteita.

Luova uteliaisuusHaemme uusia tapoja, joilla saavutetaan tuloksia. Emme ole menneisyyden vankeja vaan katsomme eteenpäin

Tinkimättömyys

Toimimme systemaattisesti ja määrätietoisesti saavuttaaksemme asettamamme tavoitteet.

Uskottavuus yhdistettynä luotettavuuteen on toimintamme kulmakivi – Uskottavuus syntyy osaamisen kautta.

Strategian kulmakivet

1. SSF Urheilutoiminnot

2. SSF Seurapalvelut

3. SSF Myynti, markkinointi, viestintä

1. Ski Sport Finlandin urheilutoiminnot

Toimiva ja tehokas suomalainen valmennusjärjestelmä, urheilijan polku, joka perustuu tiimityöskentelyyn ja yhteistyöhön avaintoimijoiden välillä

Tietotaito – vahva panostus valmennusosaamiseen henkilöstön ja valmennuksen työkalujen myötä

Voittaja-asenteen kasvattaminen, joka siivittää yksilöitä maksimaaliseen suorittamiseen ja menestykseen

Tavoitteena pitkäjänteinen valmennustyö ja kokonaisvaltainen huippu-urheilijana toimiminen, 24/12

Harjoitteluolosuhteiden jatkuva kehittäminen

2. Ski Sport Finlandin seurapalvelut

Lajien edunvalvonta

Jäsenviestinnän tehostaminen

Koulutusjärjestelmän ylläpito-, kehittäminen ja arviointi

Kilpailujärjestelmän ylläpito-, kehittäminen ja arviointi

Lisenssi- ja rekisterijärjestelmät

3. Myynti- Markkinointi ja Viestintä

Kiinnostavin lajiliitto 2021

Lajien ja tapahtumien kaupallinen tuotteistaminen

Imagon vahvistaminen ja myynnin kasvattaminen

Viestinnän ja sisältöpalvelujen jatkuva kehittäminen

Mitä? Kenelle? Millä tavoin?

Mittaaminen ja kilpailija-analyysi, kotimainen ja kv.