X

9/68 Hiihtokeskusta avoinna.Katso kaikki keskukset ja rinnetiedot.

juuri nyt

SOLVALLA SWIMRUN

#solvalla-swinghill
swimrun

”Reitti oli paljon vaativampi kuin Ruotsissa vastaavat, ja maisemat aivan mahtavat. Kilpailu oli hieno ja ennen kaikkea oli hauskaa”

Solvalla Swimrun ja Swimrun Sprint kilpaillaan jo kolmatta kertaa, lauantaina 24.9.2016 Espoon Nuuksiossa. Solvalla Swimrun on osa ÖTILLÖ -kilpailusarjaa kaudelle 2016.

SOLVALLA SWIMRUN

Solvalla Swimrun ja Swimrun Sprint kilpaillaan Nuuksion kansallismaisemissa erittäin vaativissa, vaihtelevissa ja kauniissa suomalaisessa metsämaastossa. Kilpailu juostaan metsäpoluilla ja avokalliolla järvestä järveen ja uidaan järvien poikki! Solvalla Swimrun kilpailun pituus on noin 40 kilometriä, josta noin 6 kilometriä tapahtuu uiden. Tässä kilpailumuodossa sarjoja on 3: naisten, miesten sekä mixed-sarja.

”Reitti oli paljon vaativampi kuin Ruotsissa vastaavat, ja maisemat aivan mahtavat. Kilpailu oli hieno ja ennen kaikkea oli hauskaa” sanoo Janne Blomqvist, Solvalla Swimrun 2014 voittaja.

SWIMRUN SPRINT
Mikäli koette ettei täyspitkä Solvalla Swimrun sovi joukkueellenne, mutta haluatte kokea tämän ainutlaatuisen kilpailun ja sen tunnelman, ilmoittakaa joukkueenne Swimrun Sprint kilpailuosuudelle. Swimrun Sprint kilpailun pituus on 14 km, josta juoksua on 12 km ja uintia 2 km. Tässäkin kilpailumuodossa  sarjoja on 3: naisten, miesten sekä mixed sarja.

Etelä-Suomi
Näytä keskukset
0/143 Rinteitä auki
2/110 Hissejä auki
1km Latuja auki
Keski-Suomi
Näytä keskukset
-1/165 Rinteitä auki
0/101 Hissejä auki
30km Latuja auki
Pohjois-Suomi
Näytä keskukset
11/322 Rinteitä auki
7/158 Hissejä auki
708km Latuja auki