Keskusuutiset 0
Ylläs 13.1.2021
Keskuksia avoinna 54

Kesähiihtoa Vuokatin maisemissa

Vuokatissa lasketaan oikealla lumella myös kesällä.
Vuokatti on monipuolinen keskus kaikkina vuodenaikoina. Suksilla ja laudalla pääsee laskemaan kesälläkin.

Suomessakin voi kesällä laskea kunnon lumella. Lapista löytyy kuruja, joissa on lunta vielä juhannuksen jälkeenkin. Helpommalla kuitenkin pääsee, kun suuntaa Vuokattiin: lumilautatunnelissa pääsee kesähelteilläkin haastamaan paipin kaaret suksilla ja laudalla. Talviriemuja voi kokea myös tubing-renkaalla laskien.

Paippitunnelista on luontevaa siirtyä Kattikeskuksen pihalle, missä on SkatePark kaikkien skeittareiden vapaasti käytettävissä.

Vauhdikkaita alamäkiä ja luonnonrauhaa

Vuokatinrinteiden kesäajan toiminta keskittyy Länsirinteiden puolella olevaan Kattikeskukseen ja sen ympäristöön. Tekemisvaihtoehtoina on paippitunnelin lisäksi mm. MCC-rinneautorata, alamäkipyöräilyä ja skeittiparkki. Vuokatin alueen palvelut vielä moninkertaistavat aktiviteettitarjonnan, vaihtoehtoina on mm. perinteistä golfia, minigolfia, frisbeegolfia, kalastusta ja vesiurheilulajeja.

MCC-rinneautoradan lisäksi on myös pienimmille autoilijoille oma junnuautojen rata. Junnuauto työnnetään itse radan yläosaan ja alas kurvaillaan turvallisesti.

Alamäkipyöräilijöille on rakennettu monta huimaa rataa Vuokatin rinteille ja metsiin. Liikkua myös rauhallisemmin, sillä luonnonrauhaa, kauniita maisemia sekä vaihtelevia maastopolkuja löytyy runsaasti Vuokatin vaaralta.

Rinneautorata on avoinna ja Länsirinteiden ankkurihissi on pyöräilijöiden käytössä 11.6.–14.8.2016 klo 11.00–18.00.

 

Lue lisää

Vuoden hiihtokeskus 2017 on valittu

Kasurila
Vuokatin lumilautatunneli muuttuu koko perheen MAX Snow World -lumimaailmaksi kesällä 2019.

Vuokatin lautatunneli muuttuu koko perheen lumimaailmaksi

Keskusuutiset
Vuokatin Max Snow World tarjoaa laskuiloa kaikkina vuodenaikoina.

Vuokatissa lasketaan vuoden ympäri – Max Snow World on koko perheen lumimaailma

Keskusuutiset