Werneri-hiihtokoulu

Wernerin hiihtokoulu tarjoaa lapsille loistavan reitin rinteeseen. Leikin ja kokeilemisen kautta lapsen laskettelu- tai lumilautataidot karttuvat vauhdilla. Werneri-hiihtokoulussa opetellaan tärkeitä asioita myös rinneturvallisuudesta ja rinnekeskuksissa käyttäytymisestä. Werneri hiihtokoulupolun jälkeen lapsi osaa laskettelun tai lumilautailun perustaidot ja pystyy toimimaan pienemmissä rinteissä itsenäisesti.

Werneri-konseptit ovat sisällöiltään yhtenäisiä koko maassa, vaikka toimintamuodot vaihtelevatkin eri keskuksien välillä. Wernerin vauhdikas hiihtokoulu koostuu suksilla laskevien LumiWerneri- ja VauhtiWerneri -kursseista sekä lumilautailijoiden LautaWerneri1- ja LautaWerneri2-kursseista.

#werneri-hiihtokoulu
Werneri on ehkäpä maailman hauskin hiihdonopettaja. Werneri-hiihtokoulut ovat konseptiltaan yhtenäisiä ympäri Suomea.

Werneri – maailman hauskin hiihtokoulu lapsille

Werneri-kurssit ovat lapsille suunniteltuja hiihtokoulutunteja. Kun varaat lapsellesi Werneri-kurssin, tiedät, että hän saa kannustavaa, vauhdikasta, tarkoin suunniteltua ja vaiheittain etenevää hiihdonopetusta. Lapsi voi aloittaa Werneri-opintonsa yhdessä hiihtokeskuksessa ja jatkaa toisella kurssilla toisessa keskuksessa.

#werneri-hiihtokoulu
Toisinaan Werneri-hahmo saattaa tulla vierailemaan hiihtokoulutunnilla.

Wernerin hiihtokoulu: yleisimmät kysymykset vastauksineen

Werneri on monelle tuttu hiihtokouluhahmo ja Wernerin nimikkokurssit tunnetaan jo hyvin. Mutta kun opetuksen tarpeessa on oma lapsi, herää kysymyksiä. Keräsimme yleisimmät kysymykset ja niihin vastaukset.

#werneri-hiihtokoulu
Werneri-hiihtokoulu johdattaa aivan alkeista monipuoliseksi laskettelijaksi asti.

Werneri-hiihtokoulun treenipolku laskettelijalle

Laskettelijan tulee oppia perustaidot: liukumaan lumella, tasapainoilemaan liikkuvan välineen päällä, jarruttamaan ja kääntymään. Werneri-hiihtokoulussa opetus etenee jouhevasti helpommista tehtävistä vaativampiin.

#werneri-hiihtokoulu
Wernerillä on mainiot neuvot ja keinot lumilautailun salojen oppimiseen.

Werneri-lumilautakoulun treenipolku

LautaWerneri1- ja LautaWerneri2-kursseilta lapsi saa hyvät eväät lumilautailuun. Ykköskurssilla opitaan perustaidot ja kakkoskurssilla kehitetään taitoja ja siirrytään haastavampiin olosuhteisiin.

#werneri-hiihtokoulu
Laskettelun salat oppii nopeasti ja hauskasti Wernerin hiihtokoulussa.

Opi laskettelun alkeet – näin pääset kiinni lajiin

Kiinnostaako laskettelu, muttet tiedä, mistä aloittaa? Parhaiten lajin saloihin vihkiytyy osaavan hiihdonopettajan opastuksella, mutta harjoitella voi myös omatoimisesti. Kokosimme ohjeet.

#werneri-hiihtokoulu
Werneri on myös mainio lumilautaopettaja. Katso jutusta Wernerin lumilautakoulun videot.

Opi lumilautailun alkeet helposti

Lumilautailun aloittaminen ei vaadi aikaisempaa laskettelukokemusta. Alku kuitenkin voi olla hankalaa, eikä vaivattomalta ja hauskalta näyttävän lajin salaisuudet aukea heti itsestään. Johdonmukaisella harjoittelulla lumilaudan saa kuitenkin tottelemaan.

#werneri-hiihtokoulu
Wernerin hiihtokoulussa kaikilla on hauskaa!

Haluatko mukaan Werneri-hiihtokouluun?

Werneri on Suomen hauskin hiihdonopettaja. Wernerin oppiin pääsee useassa hiihtokeskuksessa ympäri Suomea.