Pyhä 17.4.2024

Telemark-kuvakisa – voita hieno telemark-huppari!

Osallistu telemark-kuvakisaan. Voit voittaa telemark-hupparin ja hissilippuja. Osallistu telemark-kuvakisaan. Voit voittaa telemark-hupparin ja hissilippuja.
Iloa vuoden 2020 loppuun, eli polkaistaan käyntiin telemark-aiheinen kuvakisa. Ota hauska tai hieno telemarkuva tai kaiva se arkistoistasi) ja voit voittaa hienoja palkintoja.

Telemarksuomi.fi-sivusto siirtyi osaksi Suomen suurinta alamäkimediaa – Ski.fi-sivustoa – 17.12.2020. Telemarksisällöt löydät nyt osoitteesta www.ski.fi/telemark/.

Tämän kunniaksi Ski.fi käynnistää telemark-kuvakilpailun. Ota tiukka laskukuva, selfie tai vaikkapa kuva lumisesta metsiköstä – vain luovuus rajana! Tyyli on vapaa, kunhan se on telemark. Kilpailu on käynnissä 31.1.2021 asti.

Kilpailuajan päätyttyä Ski.fi:n arvovaltainen raati palkitsee voittajan Telemark-hupparilla sekä kahden päivälipun setillä vapaavalintaiseen SHKY-jäsenkeskukseen. Löydät tarkemmat tiedot kilpailusta alla. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan kaksi Telemark Suomi Finland t-paitaa.

Osallistuminen kuvakilpailuun

  • Kuvan aihe on telemark.
  • Kuvakilpailuun voi osallistua lisäämällä kuvan Wetransferilla osoitteeseen some@ski.fi 31.1.2021 mennessä. Kuvan minimikoko on 1200 x 800 px (180 dpi).
  • Kuvan tulee olla otettu suomalaisessa hiihtokeskuksessa. Kilpailukuvia voi jättää useamman, jolloin voittomahdollisuutesi vain paranevat!
  • Ski.fi:n raati valitsee voittajan kilpailuajan umpeuduttua. Voittaja saa Telemark Suomi Finland -hupparin lisäksi kaksi päivälippua vapaavalintaiseen SHKY:n jäsenkeskukseen (liput ovat voimassa kevään 2021 loppuun).
  • Jättämällä kuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi materiaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia. Kuvan on oltava hyvän maun mukainen.
  • Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mikäli voittajaa ei kilpailun päättymisen jälkeen tavoiteta viiden vuorokauden sisällä tai mikäli kilpailun voittaja ei jostain syystä halua vastaanottaa palkintoa, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.
  • Kilpailun järjestäjällä, Ski.fi:llä, on oikeus julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia verkkosivustollaan, Facebook-sivullaan, Instagramissa sekä muissa valitsemissaan kanavissa. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjille oikeuden käyttää kilpailun voittajan nimeä/nimimerkkiä eri viestintäkanavissa ilman eri suostumusta tai korvausta.
  • Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden sääntöjen muutoksiin. Palkinnot toimitetaan vain Suomessa oleviin osoitteisiin. Palkintoa ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen tai muuttaa rahaksi.

Lue lisää

Telemarkin taika ja 15 syytä kyykätä

Telemark
Antte Lauhamaa ja Jani Johansen ovat pitkän linjan telemark-vapaalaskijoita.

Takametsien tellutähdet – Jani Johansen ja Antte Lauhamaa

Telemark
Joulupukki on yksi ensimmäisiä telemark-hiihtäjiä. Uskokoon ken haluaa.

Telemark-hiihdon historiaa

Telemark