Pyhä 17.4.2024

Bike Park -arvostelut

Meri-Teijo Bike Park
Rated 4 out of 5

Maastosta on otettu erinomaisesti potentiaali irti. Reitit hyvässä kunnossa varsinkin sääolot huomioiden. Henkilökunta erittäin ystävällistä, mutta oheispalvelut kovinkin olemattomat.

19.7.2023
Teemu
Nuuksio Bike Park – Swinghill
Rated 5 out of 5

Helposti lähestyttävä henkilökunta, jatkuvasti paraneva reittikehitys ja ruokahuolto. Priima perusopetus. Toinen koti.

29.9.2022
Aavee
Sappee
Rated 5 out of 5

Hyvää panostusta ratoihin!

31.8.2022
Jenni Ekholm
Iso-Syöte
Rated 4 out of 5

Hyvä kokemus aloittelijalle lajinpariin, sopivasti haastetta ja erilaisia kohtia radan varrella. Sopivan matkan päässä Oulusta.

29.8.2022
Hemuli
Sappee
Rated 2 out of 5

Monipuoliset reitit, mutta niiden kunto lähes aina melko hirveä. Ajamisesta vie ilon jatkuva jarrupatteihin ja erilaisiin uriin keskittyminen. Nyt avattu uusi reitti todella hieno ja mahtava ajaa, mutta ainakin tällä hetkellä se näkyi reittikartassa sinisenä, mikä saattaa aloitteleville kuskeille aiheuttaa melko yllättäviä tilanteita.
Oheispalvelut, kuten ruuat ja majoittuminen Sappeella on 5/5.

28.8.2022
Jarrupatti
Ylläs
Rated 4 out of 5

On mukavaa tulla kerran vuodessa kesä- tai syysaikana pyöräilemässä Ylläksen maasto- ja DH reittejä.
Löytyy aina sopivia matkoja mun nuorille pojilleni ja itselleni.

24.8.2022
Ket
Levi
Rated 4 out of 5

Vihreä linja ei ollut niin helppo ajettava kuin sinisten jälkeen kuvitteli. Bermejä lisää helpottamaan ajoa. Muuten se, ja koko muu parkki oli loistava. Pieniä risuja myös kunnosta, joka ei kansainvälisellä tasolla ole ihan hyvää standardinmukaista, mutta pääpiirteittäin huoltokin toimii oikein hyvin.

23.8.2022
Terje
Levi
Rated 4 out of 5

Ajettavaa riittää useammankin päivän reissulle.

22.8.2022
Sasu
Ruka
Rated 4 out of 5

Monipuoliset reitit ja hyviä hyppyreitä. Pitkät radat ja hienot maisemat.

22.8.2022
Pekka
Laajis
Rated 4 out of 5

Monipuolista ajettavaa bermikaahauksesta enduroon ja kaikenkokoisia hyppyreitä löytyy. Ystävällinen henkilökunta ja hyvät puitteet.

22.8.2022
Pekka
Iso-Syöte
Rated 3 out of 5

Ok kattaus, enduropainotteiset pitkät reitit.

22.8.2022
Pekka
Tahko
Rated 4 out of 5

Tahkon parkilla on potentiaalia nousta suosituksi maastopyöräilykohteeksi, kunhan reittitarjonta monipuolistuu ja kasvaa. Alueella on kattavat majoitus- ja ravintolapalvelut jo valmiiksi ja parkin perusreitistö on kunnossa. Kahdessa flow-pätkässä on pitkäksi aikaa laskettavaa ja vaativimmilta pätkiltä ei haaste lopu kesken.
Kunhan aukioloaikoja saadaan laajennettua tai ainakin kohdennettua paremmin ja reittitarjontaa paranee, nousee Tahko tosissaan kilpailemaan eteläisemmän Suomen monipuolisempien parkkien kanssa samaan sarjaan.

22.8.2022
Hissifillaroija
Mielakka
Rated 1 out of 5

Keskus pistettiin kiinni kesken lomakauden. Käsittämätön asiakkaiden aliarvioiminen. Kausikortin hankin jatkossa paikkaan joka on auki!

19.8.2022
Kausarilainen
Meri-Teijo Bike Park
Rated 4 out of 5

Mukavasti kehittynyt, muutamia oikein mukavia hyvien permien kovqq laskettavia sisältävä parkki. Uuttakin oltiin rakentamassa jotain ei päästy kokeilemaan. Aamuisesta sateesta huolimatta reitit olivat kuuvua ja kunnossa. Jotkut mustat pätkät eivät olleet auki ja kunnossa.

10.8.2022
Jonttu
Mielakka
Rated 1 out of 5

Uudistukset vieneet flowt pois ja puhtaat enskapätkät. Suomen kallein kausari, suppeat aukioloajat, kallis kahvio ja parkkipaikan sisääntulon kuoppia ei olla saatu kahdessa vuodessa tasattua.

8.8.2022
Syke
Sappee
Rated 5 out of 5

Aivan parasta. Hypyt suunniteltu just eikä melkein, sopii aloittelijalle sekä kokeneemmalle. Kannattaa ajaa kauempaakin. Henkilökunta huippua ja hyvät ruuat kruunaa kokonaisuuden.

8.8.2022
Syke
Sappee
Rated 5 out of 5

Kannattaa ajella hieman pidempi matka, ei ole Sappee syyttä palkintoja voittanut. Radoissa on ajatusta takana ja kivasti hommaa kehitetään eteenpäin. Plussaa suomen parhaasta valikoimasta Fox varusteita sekä ravintolan hyvästä ruusta.

7.8.2022
Oscar
Laajis
Rated 5 out of 5

Todella miellyttävä kokemus. Lupsakka hissinkäyttäjä, ripeä mutta helppo hissi, parkkipätkät hyvässä kunnossa ja Alfa-Omega reitit ihan huiput.

7.8.2022
Jees
Sappee
Rated 5 out of 5

Monipuolisia reittejä, sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuskeille. Selkeät opasteet jokaiselle reitille ja osaava henkilökunta auttamassa joka tapauksessa. Asianmukaiset varusteet vuokrattavana.

7.8.2022
Polkuhaukka
Tahko
Rated 5 out of 5

Nyt on tehty Tahkolla hienoa työtä tälle kesälle. Radat uudistettu ja kunnostettu hienosti aiemmasta. Nyt Panama ja Easy rider todella hyvät radat kaiken tasoisille laskijoille. Kummatkin radat miltei 1,5 km pitkiä ja tehty viimeisen päälle koko matkalta. Tahkolla on loistavat mahdollisuudet kehittyä ja kehittää aivan kotimaan huipuksi. Mielenkiinnolla odotetaan ensi kesää ja tulevaisuutta.

5.8.2022
MSL

Arvioi Bike Park -kokemuksesi