Levi 18.8.2022

Ski.fi – kaikki alamäestä

Ski.fi on Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n julkaisema verkkomedia, jonka tavoitteena on innostaa lukijoitaan alamäen maailmaan. Ski.fi opastaa laskettelijoita, lumilautailijoita, pyöräilijöitä ja muita hiihtokeskusten asiakkaita harrastuksessaan sekä lomasuunnitelmissaan.

Ski.fi on Suomen suurin ja tärkein laskettelumedia. Sivustolla on jopa yli 120 000 kävijää kuukaudessa.

Ski.fi:n toimitus

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry
Sinikalliontie 7
02630 Espoo

Päätoimittaja: Harri Lindfors
Sähköposti: harri.lindfors(a)ski.fi

Mediamyynti
Mediateko

Johanna Nordblad pitää pyöräilyä hyvänä vastapainona vapaasukellukselle.
Hyvän bike park -reitin rakentaminen vaatii näkemystä, osaamista, taitoa, järeätä kalustoa sekä riittävästi pääomaa.
Laajiksen Alfa- ja Omega-reittien monipuolisuus innostaa ajamaan. Saman reitin voi ajaa vauhdikkaasti ilmakylvyistä nauttien tai tukevasti renkaat maassa.
Talma bike parkin erikoisuus on talvesta tutut elementit.
Maastopyöräillen voit kohentaa peruskuntoasi, lisätä lihasvoimaa ja parantaa kehonhallintaa. Etenkin bike parkeissa pyöräily on hauskaa ja sopii useimmille. Kuva Nuuksio Bike Parkista.
Iso-Syöte Bike Park on kehittynyt nopeasti kiinnostavaksi pyöräilykohteeksi.
Sappee sai Suomen ensimmäisen Vuoden Bike Park -palkinnon syksyllä 2021.
Ylläs on mainio kohde myös kesällä, sillä tekemistä ja valoa riittää. Kuva: Esko Liukas
Polkujuoksu kehittää kuntoa ja vahvistaa kehon lihaksia monipuolisesti. Lisäksi luonnon helmassa juokseminen rauhoittaa mieltä.
Mikä on mielestäsi paras bike park, entä miten bike parkeja pitäisi kehittää? Kerro näkemyksesi, anna tähtesi ja voit voittaa Bollén lasit!