Sappee 11.6.2024

Ski.fi – kaikki alamäestä

Ski.fi on Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n julkaisema verkkomedia, jonka tavoitteena on innostaa lukijoitaan alamäen maailmaan. Ski.fi opastaa laskettelijoita, lumilautailijoita, pyöräilijöitä ja muita hiihtokeskusten asiakkaita harrastuksessaan sekä lomasuunnitelmissaan.

Ski.fi on Suomen suurin ja tärkein laskettelumedia. Sivustolla on jopa yli 120 000 kävijää kuukaudessa.

Ski.fi:n toimitus

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry
Sinikalliontie 7
02630 Espoo

Päätoimittaja: Harri Lindfors
Sähköposti: harri.lindfors(a)ski.fi

Mediamyynti
Mediateko

”Laajiksessa on se hyvä puoli, että reiteiltä löytyy mahdollisuuksia rauhalliseen tutustumiseen. Vauhtia voi sitten kasvattaa taitojen karttuessa”, sanoo Laajiksen kantaporukkaan kuuluva Hannu Pohjolainen (kuvassa vasemmalla).
Koko bike parkista löytyy hienosti rakennettuja flow-reittejä.
Sappee Bike Parkissa on panostettu monipuolisiin suorituspaikkoihin ja laajaan palvelutarjontaan pyöräilijöille.
Ellivuori bike park on tunnettu järvimaisemasta ja metsäisistä enduro-reiteistä.
Nuuksio Bike Parkin valtit: upea luonto ja sijainti lähellä pääkaupunkia.
Meri-Teijo Bike Park tarjoaa korkeuserometreihin nähden ilahduttavan monipuolisen reittikattauksen.
Vuoden hiihtokeskus 2024 on Ylläs. ”Kiitos hiihtokeskusten määrätietoisen työn, voi Suomea matkailun näkökulmasta pitää jo varteenotettavana alppihiihtomaana”, totesi raadin puheenjohtaja, Visit Finlandin johtaja Kristiina Hietasaari.
Vappuna kaikki on mahdollista. Jopa saada pandat ja bikinirajat saman päivän aikana.
Kevät vietetään hyvässä seurassa ja rennolla otteella. Tässä nautitaan Rukan Wappulounaasta.
Apocalyptican Paavo Lötjönen ja Eicca Toppinen ovat suksimiehiä. ”Laskettelussa yhdistyy hyvällä tavalla urheilu, vauhti, ulkoilu ja luonnosta nauttiminen”, Paavo kertoo.