Mustavuori 13.5.2022

Ski.fi – kaikki alamäestä

Ski.fi on Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n julkaisema verkkomedia, jonka tavoitteena on innostaa lukijoitaan alamäen maailmaan. Ski.fi opastaa laskettelijoita, lumilautailijoita, pyöräilijöitä ja muita hiihtokeskusten asiakkaita harrastuksessaan sekä lomasuunnitelmissaan.

Ski.fi on Suomen suurin ja tärkein laskettelumedia. Sivustolla on jopa yli 120 000 kävijää kuukaudessa.

Ski.fi:n toimitus

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry
Sinikalliontie 7
02630 Espoo

Päätoimittaja: Harri Lindfors
Sähköposti: harri.lindfors(a)ski.fi

Mediamyynti
Mediateko

Enduro-pyörällä ajaa bike park -reittien lisäksi myös maastopoluilla. Kuvan pyörä on Ghost SL AMR 6.7.
Pate Pollari hehkuu elämäniloa. "Hymyile itsellesi joka ilta kun menet nukkumaan", kertoi Pate vinkkinsä elämäntyöpalkinnon jakotilaisuudessa.
Vuoden hiihtokeskus 2022 on Himos.
Laskettelijan kevät on perinteisesti pitkä. Vappuna 2022 lasketeaan Etelä-Suomessa kuvan Swinghillin lisäksi myös Vihdissä, Sveitsissä ja Purnussa.
Kevät kasaa rinteeseen hauskoja loskakumpareita ja muotoja, joista on kiva leiskauttaa välillä ilmaan.
Aurinko, huippukuntoiset rinteet ja iloisen rento tunnelma tekevät pääsiäisestä monen mielestä parhaan laskuajankohdan.
Laskemalle ei auringonsäteitä karkuun pääse. Kevätkeleillä kannattaakin suojata pää, silmät ja iho.
Ape Majava järjestää vapaalaskuklinikoita Levillä. Myös öiset laskuretket kuuluvat ohjelmaan.
Ehdota vuoden hiihtokeskusta ja lähirinnettä. Voit voittaa kausikortin valitsemaasi hiihtokeskukseen!
Radiopuhelin on näppärä kommunikointiväline kaikille rinteessä liikkuville.