Sappee 21.9.2021
SHKY:n hallituksen jäsen Lauri Suutarinen kotirinteellään. SHKY:n hallituksen jäsen Lauri Suutarinen kotirinteellään.

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n hallituksen jäsenet.

HallitusVaralla
Laajis
Vesa Pihlajaniemi
Talma

Himoksen perustaja Juhani Ojala on kutsuttu Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen kunniajäseneksi. Kuva: Päivi Hasala
Sallan omanlainen imago ja tunnelma viehätti valintaraatia Vuoden hiihtokeskus -palkinnon arvoisesti.
Sappee on voittanut Suomen ensimmäisen Vuoden Bike Park -palkinnon. Samassa tilaisuudessa valintaraati huomioi Meri-Teijo Bike Parkin reittisuunnittelun ja -toteutuksen Vuoden teko -palkinnolla.
Levi on jälleen panostanut tulevaan laskukauteen, ja talvelle 2021–2022 on tehty monta laskukansaa kiinnostavaa parannusta. Myös kuvassa oleva joulupukin mökki on remontoitu entistä kiinnostavammaksi.
Ylläksen Gondoli-rinteen lumetukseen ja valaistukseen on tehty mittavat investoinnit laskettelukaudelle 2021–2022.
Mielakka LBP, eli Lasten Bike Park, sopii mainiosti junioreiden lisäksi myös hissipyöräilyn opetteluun. Mattohissin ja helppojen reittien lisäksi alueella voi harjoitella hyppyjä tai vaikka wall ride -ajoa.
Alamäkipyöräily on mainio koko vauhdikkaan perheen yhteinen harrastus.
Syksyllä 2021 valitaan ensimmäistä kertaa Vuoden Bike Park. Kerro ehdotuksesi perusteluineen ja voit voittaa kausikortin valitsemaasi bike parkiini!
”Jokainen voi itse vaikuttaa riskeihin ja niiden toteutumiseen”, muistuttaa bikepark-ohjaajien kouluttaja AP Laiho.
Hollantilainen Rick Koekoek on vaihtanut kilpauran ja eksoottiset kuvauskohteet Rukan maisemiin.