Levi 28.1.2022
SHKY:n hallituksen jäsen Lauri Suutarinen kotirinteellään. SHKY:n hallituksen jäsen Lauri Suutarinen kotirinteellään.

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n hallituksen jäsenet.

HallitusVaralla
Laajis
Vesa Pihlajaniemi
Talma

Alhaalla kylässä kylmää, jopa usvaista, mutta ylhäällä Yllästunturissa on samaan aikaan ihana laskusää. Kuva: Esko Liukas
Yhdellä suksella laskeminen kehittää tasapainoa ja itseluottamusta. Harjoittelussa kannattaa pitää ilo ja rentous mukana. Nämäkin harjoitukset ovat hauskimpia kaverin kanssa.
Aloita lumilaudan valinta miettimällä missä haluat laskea: rinteessä, parkissa vai offareilla.
Kun suksen kärjessä on rockeria, lähteää suksi helposti käännökseen pehmeässä lumessa.
Koskematon hanki on ihanaa, mutta se voi olla myös petollista. Lumiturvallisuuskouluttaja Eeva Mäkelä korostaa osaamisen ja oikeiden vvyörypelastusvälineiden merkitystä.
Kansainvälistä lumipäivää vietetään 16. tammikuuta. Tartu juhlapäivän kunniaksi Ski.fi:n laskuhaasteeseen!
Vapaalaskusukset ovat todelliset monitoimityökalut Suomen rinteille.
Tarkista oman lähirinteesi ruuhka-ajat rohkeasti kysymällä, kannustaa hiihdonopettaja Teija Uurinmäki.
Hiihtokoulussa jokainen ottaa takuulla loikan omissa taidoissaan eteenpäin. Hiihtokoulu ei ole vain aloittelijoita varten, sillä ammattilaiset osaavat opastaa myös osaavaa laskijaa.
Keskellä kansallispuistoa sijaitseva Pallas on täysin omanlaisensa hiihtokeskus. Talvelle 2022 on lanseerattu tunturialueen lumiolosuhteista kertova sovellus.