Sveitsi 8.4.2021
SHKY:n hallituksen jäsen Lauri Suutarinen kotirinteellään. SHKY:n hallituksen jäsen Lauri Suutarinen kotirinteellään.

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n hallituksen jäsenet.

Näytä sivu

Ruka, Pyhä
Jouni Niemelä
Lakis

Ei vain hyville laskijoille tai rajatulle porukalle. Ruka Playgroundin tarkoitus on tarjota mahdollisimman monelle eri ikäiselle ja tasoiselle laskijalle hauskoja laskuelämyksiä.
Paluu rinteeseen on ollut onnistunut. Riikka Voutilainen voitti 6.2.2021 Eurooppa-cupin osakilpailun kotirinteessään Taivalvaaralla.
Jee, pääsiäisenä pääsee mäkeen! Laskettelukeskukset ovat auki koko maassa, joten nyt on hyvä hetki nauttia kevätrinteiden riemuista ja raikkaasta ulkoilmasta. Rinteeseen vain terveenä ja muistetaan turvavälit!
Kypärä on rinteessä päähineistä ylivoimaisesti paras. Se on ehdottoman tärkeä varsinkin parkkilaskijoille.
Muista turvavälit myös ulkona liikuttaessa!
Vaikka laskettelu on sosiaalinen harrastus, niin toisinaan mäkeen on hauska suunnata yksin.
Treenaaminen kannattaa. Kun keskivartalon hallinta on kunnossa, pysyy polvi entistä paremmin hallittuna myös nopeissa ja yllättävissä tilanteissa.
Kaunista, mutta petollista. Lumisateiden jälkeisillä pakkasilla on muodostunut pintakuuraa. Kuva: Ylläs ski patrol
Onko edellisestä laskettelupäivästä kulunut vuosi jos toinenkin? Tarkista välineiden kunto, aloita rauhallisesti ja laita kypärä päähän! Kuva: Messilä
Lisää taitoa, intoa ja energiaa saat vaihtamalla välillä välineitä. Kuvassa Levin hiihtokoulun Kim Wikberg ja Minna Nevalainen näyttävät mallia.