Pyhä 4.8.2020
Keskuksia avoinna 20
Ski.fi -kortilla saat kaksi kappaletta yhden päivän hissilippua yhden hissilipun hinnalla.

Laske enemmän ja säästä enemmän Ski.fi-kortilla. Ski.fi-kortilla voit saada jopa kymmeniä ilmaisia lippuja yhden kauden aikana. Kaksi henkilöä laskee kaikissa SHKY:n lähes 70 jäsenkeskuksessa kerran kaudessa päivän tai illan yhden hissilipun hinnalla, edun saa näyttämällä korttia lipunmyynnissä.

Muovisen Ski.fi-kortin voi tilata hintaan 40 e verkkokaupastamme. Muovikortit postitetaan kerran viikossa. Kun tilaat muovisen Ski.fi -kortin maanantaihin klo 12 mennessä, se toimitetaan postin kuljetettavaksi viimeistään saman viikon keskiviikkona.

Vaihtoehtona perinteiselle muovikortille voit ostaa verkkokaupasta mobiilikortin myös suoraan älypuhelimellesi. Ski.fi-kortin saa mobiilikortin ostamisen jälkeen ladattua älypuhelimeen Cardu-mobiilisovelluksen avulla. Lisätietoja Cardu-sovelluksesta.

Näin lataat Ski.fi-kortin puhelimeesi:

  1. Jos sinulla on jo ladattuna Cardu-sovellus älypuhelimessasi, saat Ski.fi-kortin lisäyksestä ilmoituksen sovelluksen rekisteröinnissä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kortti tulee näkyviin, kun päivität Cardun lompakon.
  2. Mikäli et ole ladannut Cardu-sovellusta aikaisemmin, saat kännykkänumeroosi tekstiviestin Ski.fi-kortista. Lataa sovellus saamasi tekstiviestin latauslinkin kautta. Jos tekstiviesti jää saapumatta, voit silti asentaa Cardu-sovelluksen sovelluskaupasta ja saat Ski.fi-kortin Cardun lompakkoon.

Käyttöönotto, kun lataat Cardu-sovelluksen älypuhelimeesi:

  1. Asenna Cardu-sovellus valmiiksi puhelimeen tai saamasi tekstiviestin latauslinkin kautta.
  2. Avaa Cardu-sovellus kännykässäsi ja rekisteröidy. Sinulta kysytään etunimi, sukunimi, käyttäjätunnus (sähköpostiosoite), puhelinnumero ja salasana. Sähköpostiosoite tarvitaan, jotta voimme kertoa mm. uusista päivityksistä.
  3. Avaa Cardu-sovellus kännykässäsi. Käytössäsi on nyt Ski.fi-kortti. Klikkaa kortin kuvaa ja saat sen ominaisuudet käyttöösi.

Cardu-sovellus toimii mm. seuraavilla älypuhelimilla:

iPhone (iOS 8 tai uudempi).

Lataa ilmainen Cardu-sovellus App Storesta.

Android (4.1 tai uudempi).

Lataa ilmainen Cardu-sovellus Google Playsta

Huomioithan, että mobiilikortti on liittymäkohtainen. Mobiilikortteihin liittyvissä ongelmissa ota yhteys Cardun asiakastukeen (support[at]cardu.com), kiireellisissä asioissa soita +358 400 600 031. Usein kysytyt kysymykset Cardusta: http://www.cardu.com/faqsupport/

Lue lisää

Ski.fi Hiihtokeskukset

Ski.fi-kortti
Laskukausi vaihtui keväällä 2020 vauhdilla lumilta bike parkeihin. Kuva uusiutuvan Kalpalinnan keväästä.

Alamäkikausi jatkuu – keskusten bike parkeissa on paljon uutta laskettavaa

Keskusuutiset
Tunturi ei hiljene kauden päättymiseen, sillä on aika säilöä talven lumet. Kuva: Anssi Lakela

Lumi on kuin viini – se kannattaa varastoida

Keskusuutiset