Mielakka 23.9.2022

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n yhteystiedot ja laskutusosoite.

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry
Sinikalliontie 7
02630 Espoo
puhelin 040 940 1800

Toiminnanjohtaja:
Harri Lindfors
puhelin 050 540 9000
sähköposti: harri.lindfors (a) ski.fi

Toimisto:
Virpi Mikkola
klo 9.00–15.00
puhelin 040 940 1800
sähköposti: virpi.mikkola (a) ski.fi

Ski.fi-kortteihin liittyvissä ongelmissa ole hyvä ja ota yhteys Cardun asiakastukeen:
+358 400 6000 31 tai support@cardu.com

Tiedotus:
Harri Lindfors
puhelin 050 540 9000
sähköposti: harri.lindfors (a) ski.fi

Mediapankki:
Kuvia suomalaisista hiihtokeskuksista toimitukselliseen käyttöön. Kuvan yhteydessä mainittava Ski.fi ja hiihtokeskus. Mediapankkiin pääset tästä.

Laskut:
OVT 003706852028, BasWare BAWCFI22
tai
laskut (a) administer.fi

Ski.fi – kaikki alamäestä

Ski.fi on Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n julkaisema verkkomedia, jonka tavoitteena on innostaa lukijoitaan alamäen maailmaan.

Ski.fi opastaa laskettelijoita, lumilautailijoita, pyöräilijöitä ja muita hiihtokeskusten asiakkaita harrastuksessaan sekä lomasuunnitelmissaan.

Ski.fi on Suomen suurin ja tärkein laskettelumedia – jopa yli 120 000 kävijää kuukaudessa.

Ski.fi:n toimitus
Päätoimittaja Harri Lindfors (harri.lindfors(a)ski.fi)

Mediamyynti
Mediateko (mediateko.fi)

Gondoli on edelleen Ylläksen maamerkki ja nopein keino kulkea tunturin huipulle. Uusi tuolihissi kuitenkin saanee vankan kannattajajoukon mukavuutensa ja monipuolisuutensa vuoksi.
Talvi käynnistyy Levillä ja Rukalla 7.10.2022.
Mikan vasemman puolen lihasten hermotus ei toimi normaalisti ja hienomotoriset toiminnat ovat haastavia, mutta se ei rinteessä vauhtia hidasta. Omien laskujen lisäksi Mika jakaa oppejaan Muonion Freeride Academyn oppilaille.
Minkälaisia fiiliksiä tuleva talvi herättää? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa hissilippuja.
Ylläkselle rakenteilla oleva kuuden hengen tuolihissi tulee ympärivuotiseen käyttöön. Kesällä hissi pyörii pyöräilijöiden iloksi. Kuva: Mika Hirvonen/Ylläs Ski Resort, Ylläsjärvi
Saimaa bike park on aivan Saimaan rannalla. Eipä ihme, että se on aktiivipyöräilijöiden toinen olohuone.
Reece Hill on kulkenut pitkän matkan australiasta Kanadan kautta Rukalle. Nyt hän sanoo olevansa paratiisissa.
Mikä bike park ansaitsee halutun ja himoitun palkinnon? Osallistu valintaan ja voit voittaa kausikortin!
Tahko Bike Park tarjoilee korkeutta, pituutta, maisemaa – ja hauskoja helppoja reittejä. Tämäkin nokka on helppo rullata yli renkaat turvallisesti maan pinnassa.
Johanna Nordblad pitää pyöräilyä hyvänä vastapainona vapaasukellukselle.