Pyhä 18.2.2024

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n yhteystiedot ja laskutusosoite.

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry
Sinikalliontie 7
02630 Espoo
puhelin 040 940 1800

Toiminnanjohtaja:
Harri Lindfors
puhelin 050 540 9000
sähköposti: harri.lindfors (a) ski.fi

Toimisto:
Virpi Mikkola
klo 9.00–15.00
puhelin 040 940 1800
sähköposti: virpi.mikkola (a) ski.fi

Ski.fi-kortteihin liittyvissä ongelmissa ole hyvä ja ota yhteys Cardun asiakastukeen:
+358 400 6000 31 tai support@cardu.com

Tiedotus:
Harri Lindfors
puhelin 050 540 9000
sähköposti: harri.lindfors (a) ski.fi

Mediapankki:
Kuvia suomalaisista hiihtokeskuksista toimitukselliseen käyttöön. Kuvan yhteydessä mainittava Ski.fi ja hiihtokeskus. Mediapankkiin pääset tästä.

Laskut:
OVT 003706852028, BasWare BAWCFI22
tai
laskut (a) administer.fi

Ski.fi – kaikki alamäestä

Ski.fi on Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n julkaisema verkkomedia, jonka tavoitteena on innostaa lukijoitaan alamäen maailmaan.

Ski.fi opastaa laskettelijoita, lumilautailijoita, pyöräilijöitä ja muita hiihtokeskusten asiakkaita harrastuksessaan sekä lomasuunnitelmissaan.

Ski.fi on Suomen suurin ja tärkein laskettelumedia – jopa yli 120 000 kävijää kuukaudessa.

Ski.fi:n toimitus
Päätoimittaja Harri Lindfors (harri.lindfors(a)ski.fi)

Mediamyynti
Mediateko (mediateko.fi)

Rinteessä harvemmin ollaan yksi. Mitä enemmän väkeä on mäessä, sitä tärkeämpää on noudattaa yhteisiä rinnesääntöjä.
Hiihtokoulu ei ole vain aloittelijoiden koulu, vaan jokainen laskettelija ja lautailija hyötyy tekniikkatunnista.
Suksiseppä Jani Ahvenainen kertoo rinnevinkkinsä ja samalla paljastaa, miten voit voittaa Pusun sukset.
Alppilegenda Kalevi ”Häkä” Häkkinen laski talvella 1967 Hirvensalossa kilpaa rallikuski Rauno Aaltosen Mini Cooperia vastaan. Legendan mukaan Aaltosen Mini voitti hiuksenhienosti. Kuva: Museovirasto
Temppuilu, pelleily tai kikkailu ei kuulu hiihtohissiin, eikä hissikapulaa tule vedättää hissilinjalta sivuun. Hiihtokeskusten ski patrolit valvovat tehostetusti hissikäyttäytymistä 5.–11.2.2024 sekä 28.3.–1.4.2024.
Hyvä suksi tai lauta on helppo ostaa, mutta itselleen mieleisin löytyy vain kokeilemalla. Ski.fi Testikeskus tarjoaa tähän erinomaisen mahdollisuuden!
”Kaikkien kanssa ei voi olla kaveri, mutta kaikkien kanssa on tultava toimeen. Eriävät näkemykset selviävät puhumalla”, Riihivuoren ski patrol Kaisa Miettunen muistuttaa. Kuva: Kalle Jokinen
Ei näin! Juomatölkin maatumisaika on 80–200 vuotta. Rinteeseen heitetty juomatölkki leikkaantuu teräviksi lastuiksi tampparin jyrsimen alla.
”Kun tuntuu siltä, että pärjää oikeastaan aika hyvin, yli omien odotusten, niin silloin tapahtuu taikoja”, hiihdonopettaja Teija Uurinmäki kannustaa.
Talmassa ymmärrettiin varhain lumilautailun merkitys ja se näkyi jo 1990-luvulla keskuksen mainonnassa. Wille Yli-Luoma ja Teppo Högman Talman esitteen kansikuvapoikina kaudella 1997–1998. Kuva: Mikko Suni