Talma 2.2.2023

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n yhteystiedot ja laskutusosoite.

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry
Sinikalliontie 7
02630 Espoo
puhelin 040 940 1800

Toiminnanjohtaja:
Harri Lindfors
puhelin 050 540 9000
sähköposti: harri.lindfors (a) ski.fi

Toimisto:
Virpi Mikkola
klo 9.00–15.00
puhelin 040 940 1800
sähköposti: virpi.mikkola (a) ski.fi

Ski.fi-kortteihin liittyvissä ongelmissa ole hyvä ja ota yhteys Cardun asiakastukeen:
+358 400 6000 31 tai support@cardu.com

Tiedotus:
Harri Lindfors
puhelin 050 540 9000
sähköposti: harri.lindfors (a) ski.fi

Mediapankki:
Kuvia suomalaisista hiihtokeskuksista toimitukselliseen käyttöön. Kuvan yhteydessä mainittava Ski.fi ja hiihtokeskus. Mediapankkiin pääset tästä.

Laskut:
OVT 003706852028, BasWare BAWCFI22
tai
laskut (a) administer.fi

Ski.fi – kaikki alamäestä

Ski.fi on Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n julkaisema verkkomedia, jonka tavoitteena on innostaa lukijoitaan alamäen maailmaan.

Ski.fi opastaa laskettelijoita, lumilautailijoita, pyöräilijöitä ja muita hiihtokeskusten asiakkaita harrastuksessaan sekä lomasuunnitelmissaan.

Ski.fi on Suomen suurin ja tärkein laskettelumedia – jopa yli 120 000 kävijää kuukaudessa.

Ski.fi:n toimitus
Päätoimittaja Harri Lindfors (harri.lindfors(a)ski.fi)

Mediamyynti
Mediateko (mediateko.fi)

”Aikuisen kunnianhimo harvoin edistää lapsen oppimista. Varsinkaan, jos lapsella ei anneta aitoa mahdollisuutta oppia”, muistuttaa hiihdonopettaja Teija Uurinmäki.
Viihtyisä maisemakonttori, oppimisen ilo ja hauskat työkaverit. Hiihdonopettajalla on monta syytä hymyyn.
Lapsi laskee suoraan alas rinnettä, eikä kääntyminen kiinnosta? Näillä hiihdonopettajan vinkeillä houkuttelet lapsen mutkittelemaan laskettelurinteessä.
Suksen pituuden valintaan vaikuttaa käyttötarkoituksen sekä laskijan mittojen lisäksi mieltymykset ja taitotaso.
Ylitarkastaja Aleksi Latvala viihtyy mäessä työssä ja vapaa-ajalla.
Hyvä lumilautakenkä antaa mainion tuntuman lautaan ja mahdollistaa miellyttävät sekä hauskat laskupäivät.
Näyttää helpolta, mutta etenkin alku voi olla hankala. Jutun vinkkien lisäksi kannattaa hakea oppia hiihtokoulusta. Pätevä lautaopettaja on oikotie onneen.
”Taidot kehittyvät harjoittelemalla ja kehittymistä voi nopeuttaa pyytämällä opetusta”, hiihdonopettaja Teija Uurinmäki rohkaisee. Kun taitoa on tarpeeksi, voi rinteitä kiitää alas, kuten Teijan opettajakollega kuvassa.
Päivä rinteessä tekee hyvää mielelle ja keholle (vaikka äärimmäisyyksiin ei menisikään).
Vääränlaiset välineet vievät ilon laskettelusta. Hiihdonopettaja Teija Uurinmäki kertoo, miksi serkun kaiman vanhoilla pujotteluvälineillä ei välttämättä kannata aloittaa hienoa harrastusta.