Mielakka 27.7.2021

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n yhteystiedot ja laskutusosoite.

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry
Sinikalliontie 7
02630 Espoo
puhelin 040 940 1800

Toiminnanjohtaja:
Harri Lindfors
puhelin 050 540 9000
sähköposti: harri.lindfors (a) ski.fi

Toimisto:
Virpi Mikkola
klo 9.00–15.00
puhelin 040 940 1800
sähköposti: virpi.mikkola (a) ski.fi

Mobiilikortteihin liittyvissä ongelmissa ole hyvä ja ota yhteys Cardun asiakastukeen:

Tiedotus:
Harri Lindfors
puhelin 050 540 9000
sähköposti: harri.lindfors (a) ski.fi

Mediapankki:
Kuvia suomalaisista hiihtokeskuksista toimitukselliseen käyttöön. Kuvan yhteydessä mainittava Ski.fi ja hiihtokeskus. Mediapankkiin pääset tästä.

Laskut:
OVT 003706852028, BasWare BAWCFI22
tai
laskut (a) administer.fi
Paperilaskut:
Shky/Laskut

Hollantilainen Rick Koekoek on vaihtanut kilpauran ja eksoottiset kuvauskohteet Rukan maisemiin.
Kitka – Ruka Mountain Bike Weekend tuo tunturiin kisoja ja tapahtumia. Sekä tietysti asianmukaiset loppubileet!
Monen vuokraamon yhteydestä löytyy myös huoltopalvelut ja ainakin pieni shop. Kuvassa Sappeen vuokraamo.
Ounasvaara bike park avattiin uudistettuna kesäkuun lopussa 2021. Pyöräilykausi jatkuu aina elokuun loppuun asti.
Merkkipäivää viettää: Levi Bike Park 15 vuotta. Juhlan kunniaksi kesällä 2021 tarjolla on hienoja reittejä ja monipuolisia tapahtumia.
”Pitkälle pärjää maalaisjärjellä”, videolla bike park -sääntöjä esittelevä Riku Mertala muistuttaa. ”Ennen kaikkea katsokaa minne ajatte tai pysähdytte!”
Ylläs bike parkin huipulta on upeat maisemat. Laskettavaa gondolin yläasemalta on parhaimmillaan lähes neljä kilometriä.
Tälle paikalle, eli Gondolin ja Westin väliselle siirtymälle, nousee juhannuksen kunniaksi Levin kesäparkki.
Uusi Bikeparkfinland.fi-sivusto kertoo kaiken alamäki- ja hissipyöräilystä sekä Suomen bike parkeista.
”Tällä iällä ei lähdetä enää tekemään ihmeitä, vaan lähinnä hakemaan arjesta poistumista – ja siihen tämä on yksi parhaista keinoista", Petra Karasti kuvailee suhdettaan alamäkipyöräilyyn.