Laajis 26.11.2022
Harri Lindfors, SHKY toiminnanjohtaja.

Suomen Hiihtokeskusryhdistys ry:n toiminnanjohtajana on toiminut elokuusta 2015 lähtien Harri Lindfors.

Harrin vahva viestintä- ja sisältöosaaminen on hioutunut Sanomilla, missä hän työskenteli pitkälle toistakymmentä vuotta monipuolisissa tehtävissä: muun muassa Skimbaajan ja Tietokoneen päätoimittajana, Yritysjulkaisuissa kehittämässä viestintä- ja sisältömarkkinointiprojekteja sekä luotsaamassa aikakauslehtien digikehitystä.

Harri on pitkän linjan hiihtäjä, jolla mäkipäiviä on parhaimmillaan kertynyt yli sata vuodessa. Viime kausina hiihtopäiviä on useimmiten kertynyt lähirinteissä:

”Tunti pari kotimäessä kavereiden tai lasten kanssa piristää kummasti. Hauskaa tekemistä riittää, ja jokaisella laskulla voi oppia jotain uutta.”

Myllerrysten jälkeen Riihivuoresta kuuluu iloisia uutisia: Pohjoisrinteillä on uusi hissi, keskuksessa on uusi rinnekone, parkki on entistä parempi ja seuralaskijoiden toiveita on kuultu.
Onko talvea 2022–2023 kauniimpaa? Ainakin Levin marraskuu on parhaimmillaan näyttänyt herkulliselta, kuten tämä 23.11.2022 otettu kuva todistaa. Kuva: Essi Toikkanen
Sallan tunnetaan tunnelmasta, mainioista rinteistä ja kodikaasta palvelusta. Kehitystä tehdään systemaattisesti ja kestävästi. Talvelle 2022–2023 Sallassa on parannettu rinteiden valaistusta ja sujuvoitettu ankkurihississä matkustamista.
Monon valintaan kannattaa käyttää aikaa ja ajatusta, sillä sopivalla kengällä laskee pitkän päivän kovallakin pakkasella.
Rento fiilis ja hyvä meininki ovat Suomen lumilautamaajoukkueen tavaramerkkejä. Myös tältä osin Mikko Rehnberg (kuvassa vasemmalla) ja Kalle Järvilehto jatkavat perinnettä.
Levin kehitys ei hidastu. Talvikaudelle 2022–2023 valmistuu eturinteiden "jäätikköprojekti”, eli uusi nopea tuolihissi, entistä parempi rinneprofiili sekä tehokas valaistus. Lisäksi tunturissa on muita, etenkin lapsia ja vapaalaskijoita, ilahduttavia uudistuksia.
Nyt on aihetta hymyyn! Kaudelle 2022–2023 avautuu Pohjoisrinteille lisää laskettavaa. Uusi rinne kulkee kuvan oikeassa reunassa olevassa metsässä.
Älä katso vain hintaa, vaan hanki omaa taitotasoa ja käyttöä vastaavat sopivan mittaiset sukset. Kasvunvaraa ei kannata miettiä, sillä käytetyt sukset on helppo myydä eteenpäin.
Perjantaina 7.10.2022 on vaikea olla hymyilemättä. Laskukausi 2022–2023 Rukalla on alkanut.
Aloittelevalla laskukansalla on talvesta 2022–2023 lähtien entistä leppoisampaa laskettavaa, kun Tahko Mountainin eturinteen muotoja on loivennettu.