Sappee 21.9.2021
Harri Lindfors, SHKY toiminnanjohtaja.

Suomen Hiihtokeskusryhdistys ry:n toiminnanjohtajana on toiminut elokuusta 2015 lähtien Harri Lindfors.

Harrin vahva viestintä- ja sisältöosaaminen on hioutunut Sanomilla, missä hän työskenteli pitkälle toistakymmentä vuotta monipuolisissa tehtävissä: muun muassa Skimbaajan ja Tietokoneen päätoimittajana, Yritysjulkaisuissa kehittämässä viestintä- ja sisältömarkkinointiprojekteja sekä luotsaamassa aikakauslehtien digikehitystä.

Harri on pitkän linjan hiihtäjä, jolla mäkipäiviä on parhaimmillaan kertynyt yli sata vuodessa. Viime kausina hiihtopäiviä on useimmiten kertynyt lähirinteissä:

”Tunti pari kotimäessä kavereiden tai lasten kanssa piristää kummasti. Hauskaa tekemistä riittää, ja jokaisella laskulla voi oppia jotain uutta.”

Himoksen perustaja Juhani Ojala on kutsuttu Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen kunniajäseneksi. Kuva: Päivi Hasala
Sallan omanlainen imago ja tunnelma viehätti valintaraatia Vuoden hiihtokeskus -palkinnon arvoisesti.
Sappee on voittanut Suomen ensimmäisen Vuoden Bike Park -palkinnon. Samassa tilaisuudessa valintaraati huomioi Meri-Teijo Bike Parkin reittisuunnittelun ja -toteutuksen Vuoden teko -palkinnolla.
Levi on jälleen panostanut tulevaan laskukauteen, ja talvelle 2021–2022 on tehty monta laskukansaa kiinnostavaa parannusta. Myös kuvassa oleva joulupukin mökki on remontoitu entistä kiinnostavammaksi.
Ylläksen Gondoli-rinteen lumetukseen ja valaistukseen on tehty mittavat investoinnit laskettelukaudelle 2021–2022.
Mielakka LBP, eli Lasten Bike Park, sopii mainiosti junioreiden lisäksi myös hissipyöräilyn opetteluun. Mattohissin ja helppojen reittien lisäksi alueella voi harjoitella hyppyjä tai vaikka wall ride -ajoa.
Alamäkipyöräily on mainio koko vauhdikkaan perheen yhteinen harrastus.
Syksyllä 2021 valitaan ensimmäistä kertaa Vuoden Bike Park. Kerro ehdotuksesi perusteluineen ja voit voittaa kausikortin valitsemaasi bike parkiini!
”Jokainen voi itse vaikuttaa riskeihin ja niiden toteutumiseen”, muistuttaa bikepark-ohjaajien kouluttaja AP Laiho.
Hollantilainen Rick Koekoek on vaihtanut kilpauran ja eksoottiset kuvauskohteet Rukan maisemiin.