Meri-Teijo 18.6.2021
Harri Lindfors, SHKY toiminnanjohtaja.

Suomen Hiihtokeskusryhdistys ry:n toiminnanjohtajana on toiminut elokuusta 2015 lähtien Harri Lindfors.

Harrin vahva viestintä- ja sisältöosaaminen on hioutunut Sanomilla, missä hän työskenteli pitkälle toistakymmentä vuotta monipuolisissa tehtävissä: muun muassa Skimbaajan ja Tietokoneen päätoimittajana, Yritysjulkaisuissa kehittämässä viestintä- ja sisältömarkkinointiprojekteja sekä luotsaamassa aikakauslehtien digikehitystä.

Harri on pitkän linjan hiihtäjä, jolla mäkipäiviä on parhaimmillaan kertynyt yli sata vuodessa. Viime kausina hiihtopäiviä on useimmiten kertynyt lähirinteissä:

”Tunti pari kotimäessä kavereiden tai lasten kanssa piristää kummasti. Hauskaa tekemistä riittää, ja jokaisella laskulla voi oppia jotain uutta.”

Ylläs bike parkin huipulta on upeat maisemat. Laskettavaa gondolin yläasemalta on parhaimmillaan lähes neljä kilometriä.
Tälle paikalle, eli Gondolin ja Westin väliselle siirtymälle, nousee juhannuksen kunniaksi Levin kesäparkki.
Uusi Bikeparkfinland.fi-sivusto kertoo kaiken alamäki- ja hissipyöräilystä sekä Suomen bike parkeista.
”Tällä iällä ei lähdetä enää tekemään ihmeitä, vaan lähinnä hakemaan arjesta poistumista – ja siihen tämä on yksi parhaista keinoista", Petra Karasti kuvailee suhdettaan alamäkipyöräilyyn.
Sappee lähtee kesään 2021 entistäkin isommin ja näyttävämmin.
Hiihtokeskuksissa vappu on koko perheen iloinen rinnekarnevaali. Kuva Himoksen vappujuhlasta keväältä 2016.
Laskettelu on tutkimuksen mukaan ennen kaikkea perheiden yhteinen harrastus, jossa yhdistyy ulkoilu ja luonnosta nauttiminen, vauhti, elämykset ja hauskuus.
Ehdota vuoden hiihtokeskusta ja lähirinnettä 7.5.2021 mennessä. Voit voittaa kausikortin valitsemaasi hiihtokeskukseen!
Lunta! Aurinkoa! Kavereita! Eväitä! Kevät on kaikkea tätä.
Ei vain hyville laskijoille tai rajatulle porukalle. Ruka Playgroundin tarkoitus on tarjota mahdollisimman monelle eri ikäiselle ja tasoiselle laskijalle hauskoja laskuelämyksiä.