Nuuksio Bike Park 15.5.2024
Harri Lindfors, SHKY toiminnanjohtaja.

Suomen Hiihtokeskusryhdistys ry:n toiminnanjohtajana on toiminut elokuusta 2015 lähtien Harri Lindfors.

Harrin vahva viestintä- ja sisältöosaaminen on hioutunut Sanomilla, missä hän työskenteli pitkälle toistakymmentä vuotta monipuolisissa tehtävissä: muun muassa Skimbaajan ja Tietokoneen päätoimittajana, Yritysjulkaisuissa kehittämässä viestintä- ja sisältömarkkinointiprojekteja sekä luotsaamassa aikakauslehtien digikehitystä.

Harri on pitkän linjan hiihtäjä, jolla mäkipäiviä on parhaimmillaan kertynyt yli sata vuodessa. Viime kausina hiihtopäiviä on useimmiten kertynyt lähirinteissä:

”Tunti pari kotimäessä kavereiden tai lasten kanssa piristää kummasti. Hauskaa tekemistä riittää, ja jokaisella laskulla voi oppia jotain uutta.”

Nuuksio Bike Parkin valtit: upea luonto ja sijainti lähellä pääkaupunkia.
Meri-Teijo Bike Park tarjoaa korkeuserometreihin nähden ilahduttavan monipuolisen reittikattauksen.
Vuoden hiihtokeskus 2024 on Ylläs. ”Kiitos hiihtokeskusten määrätietoisen työn, voi Suomea matkailun näkökulmasta pitää jo varteenotettavana alppihiihtomaana”, totesi raadin puheenjohtaja, Visit Finlandin johtaja Kristiina Hietasaari.
Vappuna kaikki on mahdollista. Jopa saada pandat ja bikinirajat saman päivän aikana.
Kevät vietetään hyvässä seurassa ja rennolla otteella. Tässä nautitaan Rukan Wappulounaasta.
Apocalyptican Paavo Lötjönen ja Eicca Toppinen ovat suksimiehiä. ”Laskettelussa yhdistyy hyvällä tavalla urheilu, vauhti, ulkoilu ja luonnosta nauttiminen”, Paavo kertoo.
Aurinkoisella kelillä vauhdikasta loskasurffausta kaverin kanssa, mikä voisi olla hienompaa?
Ehdota vuoden hiihtokeskusta ja lähirinnettä. Voit voittaa kausikortin valitsemaasi hiihtokeskukseen!
Pehmeä kevätrinne innostaa laskemaan. Roope Tonteri kävi tutustumassa Swinghillin parkkiin 7.3.2024.
Monen laskettelijan ja lumilautailijan mielestä kevät on talven kruunu. Kerro mielipiteesi kevätlaskuista ja osallistu Bollén lasien arvontaan.