Nuuksio Bike Park 15.5.2024

Administerin ja Ski Sport Finlandin etänä toteutuva hyvinvointikampanja haastaa jälleen koko konsernin liikkumaan


Viime keväänä yliodotusten onnistunut hyvinvointikampanja laittoi administeriläiset liikkeelle koko konsernin voimin. Keväällä kaikkien tiimien yhteiseksi tavoitteeksi asetettiin 10 000 pistettä mutta lopputuloksena komeili kahdeksan kertainen määrä eli 80 000 pistettä. Myös tänä syksynä laitetaan jälleen kampanja liikkeelle HEIA HEIA -applikaatioonavulla, missä muodostettujen joukkueiden valmentajina toimivat tälläkin kertaa Suomen alppi- ja freestylemaajoukkueiden urheilijat. 

Viime keväänä freeskilaskija Aleksi Patjan valmennusryhmä voitti leikkimielisen hyvinvointikampanjan korkeimmalla pistesaaliilla. 

– Laitoin applikaatioon viikottain treenivinkkejä tiimille, ei siinä muuta. Jengi oli aktiivisia liikkujia niin oli helppo voittaa koko kampanja. Kyllä tämä voittotiimin koutsina toimiminen merkitään isolla CV:seen ja lähdetään toki nyt hakemaan toista voittoa putkeen, Patja nauraa. 

#kokokonserniliikkuu -hyvintoinvointikampanjan tarkoituksena on aktivoida liikkumaan ja kiinnittämään huomiota muihin hyvinvointiin liittyviin asioihin kuten uneen ja ravintoon. Pisteitä saa muun muassa 30 minuutin kävelystä kolmen pisteen verran, 7,5h unta/ per.yö kerryttää neljä pistettä, kaverin kannustamisesta saa joukkueelle yhden pisteen. 

Kilpailu aktivoi niin yhteistyökumppani Administeriä parempiin hyvinvointia lisääviin arkisiin ratkaisuihin, mutta ennen kaikkea toimii konkreettista yhteisiä hetkiä luovana aktiviteettina Ski Sport Finlandin urheilijoiden ja yhteistyökumppani Administerin välillä. Hyvinvointikampanja on käynnissä 14.9.-25.10.2020.