Sappee 13.7.2024

Seuratoiminnan kehittämistuki – Haku alkaa 12.11.2020


Haku vuodelle 2021 avataan marraskuussa 2020

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.

Avustusta voivat hakea liikuntaa ja/tai urheilua järjestävät paikalliset, rekisteröityneet yhdistykset. Avustus myönnetään saajalle harkinnanvaraisena erityisavustuksena.

Seuratukea haetaan sähköisesti 12.11. alkaen Suomisport-palvelusta

Hakuaika päättyy 17.12.2019 klo 16.15. 

Seuratuen tavoitteena on edistää matalan harrastuskynnyksen toimintaa lasten ja nuorten liikunnassa, kokeilla innovatiivisia toimintamalleja, lisätä toimintaan monipuolisuutta esimerkiksi uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä.  

Huomioitavia muutoksia seuratuessa:

  • uutena kriteerinä/alatavoitteena: vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan tukeminen
  • hakemuksen lähettämisen yhteydessä vaaditaan vahva tunnistautuminen
  • suurin haettava/myönnettävä avustussumma nousee ja on 25 000€
  • jatkohankkeet eli 2-vuotiset hankkeet eivät voi kasvattaa tai muuttaa hankettaan alkuperäisestä suunnitelmasta, mutta voivat kuitenkin lisätä uuden alatavoitteen hankkeeseen halutessaan ja tältä osin nostaa alustavasti ilmoittamaansa toisen vuoden hakusummaa (hakuohjeissa ja hakulomakkeessa myös ohjeistetaan, että tätä alatavoitetta varten tulee selkeästi ilmoittaa, mikä osa avustuksesta käytettäisiin vähävaraisten lasten ja nuorten hyväksi)
  • vahva tunnistautuminen edellyttää hakijoilta tarkkuutta ja sitä, ettei hakemuksen jättämistä kannata jättää viimeisille hakuminuuteille – eritoten, jos hakemuksen täyttäjä ja tunnistautuja (nimenkirjoitusoikeudellinen) ovat kaksi eri henkilöä

Jos tarvitset konsultointia tai apua hakemuksen viimeistelyssä, ota yhteyttä sähköpostitse 

Minna Karhuun (minna.karhu@skisport.fi) ja sovi erillinen aika hakemuksen läpikäyntiin.