Sappee 11.6.2024

Blue Tomato Greatest Clips 2022

Videokilpailu kauden parhaista klipeistä on täällä taas!

On jälleen aika laittaa kauden aikana kuvatut klipit kovaan käyttöön. Suomen Lumilautaliitto järjestää yhdessä Blue Tomaton kanssa Greatest Clips -kilpailun, jossa haetaan parhaita klippejä neljässä eri kategoriassa: Line Master, Rail Killer, Air Timer ja People’s Champ. Jokaisessa kategoriassa voittajalle jaossa 500 euron lahjakortti Blue Tomaton nettikauppaan. Tuomareina kilpailussa ovat maajoukkuelaskijat Emmi Parkkisenniemi, Mikko Rehnberg ja Carola Niemelä, ja osallistuminen on ilmaista.

Osallistua voi kuka tahansa taitotasoon tai ikään katsomatta. Tuomarit arvostavat mielikuvituksellisuutta, monipuolisuutta, yllätyksellisyyttä ja hyvää meininkiä. Kuka tahansa voi voittaa, eivätkä pelkät kovat temput ratkaise. Tässä kisassa amatöörit ja ammattilaiset ovat samalla viivalla. Osallistua voi joko Instagramissa tai sähköpostilla. Kisaan voi osallistua vain kisa-aikana julkaistulla videolla, mutta osallistua voit jokaiseen kategoriaan ja niin monella videolla kuin itse haluat.

Kategoriat

LINE MASTER: Paras linja, jossa useampi käännös, useampi reili tai useampi hyppy samassa klipissä – tai vaikka niitä kaikkia.
RAIL KILLER: Paras yksittäinen reilitemppu. Oli se kuvattu rinteessä, kaduilla tai vaikka kotona, niin kaikki käy.
AIR TIMER: Hyppäsitkö huikeimman hyppysi keskuksessa, bäkkärillä, kadulla vai missä? Laita se kisaan mukaan!
PEOPLE’S CHAMP: Osallistu mukaan millä tahansa yksittäisellä klipillä, jolla olet johonkin kolmesta ensimmäisestä kategoriaan osallistunut. Voittaja on yksinkertaisesti se, jonka video saanut eniten instagram-tykkäyksiä kun kilpailu päättyy.

Miten osallistua

Julkaise video kisa-aikana Instagram-feedissa ja lisää #bluetomatogreatestclips. Tägää mukaan @lumilautaliitto sekä @bluetomato ja olet mukana kisassa. Osallistu viimeistään 11.5.

Voit myös lähettää videoklippisi meille sähköpostilla fsa@fsa.fi. Kirjoita otsikkoon Blue Tomato Greatest Clips. People’s Champ kategoriaan ei voi osallistua sähköpostitse. Videon lähettämällä luovutat Lumilautaliitolle oikeuden julkaista videon. Lähetä video linkitettynä esim. Dropbox, Wetransfer yms.

Palkinnot

Jokaisen kategorian voittaja palkitaan 500 euron lahjakortilla Blue Tomaton nettikauppaan.

Osallistumisaika

Kisa alkaa 2.5. ja päättyy 11.5. Voittajat julkistetaan Suomen Lumilautaliiton IG-tilillä kisan päätyttyä.

Kilpailun säännöt

1.Kilpailuaika: 2.5.2022 klo 12.00  – 11.5.2022 klo 12:00
Kilpailuun hyväksytään kisa-aikana julkaistut tai toimitetut videot. Aiemmin julkaistuun videoon tägin lisääminen ei käy ilmoittautumisesta. Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei myöskään hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä.

2.Kilpailun järjestäjä Suomen Lumilautaliitto ry

3.Osallistumiskelpoisuus ja osallistuminen kilpailuun
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat lumilautailijat taitotasoon tai ikään katsomatta, lukuun ottamatta kilpailun järjestäjän työntekijöitä. Kilpailuun osallistuminen ei maksa mitään. Alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus kilpailun osallistumiseen.
Järjestäjällä on oikeus sulkea kilpailun osallistuja välittömästi pois, jos kilpailija rikkoo sääntöjä tai käyttää muuten epärehellisiä keinoja. Jos voittaja on toiminut sääntöjen vastaisesti tai lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen.

4.Kilpailuvideot
Kilpailuun osallistuvat videot tulee olla kuvattu kauden 2020-2021 aikana. Kilpailun järjestäjällä on oikeus jakaa tai levittää videoita sosiaalisen median kanavissaan, joilla kilpailuun on osallistuttu. Kilpailun järjestäjällä tai sen yhteistyökumppanilla on vastuu mainita jaon yhteydessä videon kilpailuun toimittanut henkilö.

5.Palkinnot
Jokaisen kategorian voittaja palkitaan 500 € lahjakortilla Blue Tomaton nettikauppaan, sekä erikseen myönnettäviä Burton tuotepalkintoja. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai siirtää kolmannelle taholle.

6.Tuomarointi, voittajan valinta ja palkintojen lunastus
Tuomareina kilpailussa toimivat Carola Niemelä, Emmi Parkkisenniemi ja Mikko Rehnberg. Tuomarit päättävät voittajat Line Master, Rail Killer ja Air Timer -kategorioissa. People’s champ -kategoriassa voittoon oikeuttaa suurin instagram-tykkäysten määrä. Mikäli tulkinnassa on epäselvyyttä, ratkaisee kilpailun järjestäjä tuloksen parhaaksi katsomallaan tavalla.

Voittajat julkaistaan kilpailuajan päätyttyä Suomen Lumilautaliiton IG-tilillä @lumilautaliitto. Voittajalle ilmoitetaan voitosta myös henkilökohtaisesti. Voittajan tulee pyynnöstä toimittaa tarvittavat tiedot palkinnon toimittamista ja tulorekisteri-ilmoitusta varten. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa voittajan julkistuksesta, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa voittajalle. Tällaisessa tai vastaavassa tapauksessa Järjestäjällä on oikeus valita kilpailuun osallistuneiden joukosta uusi voittaja.

7.Järjestäjän vastuu
Palkinnon voittaja vastaa palkinnosta mahdollisesti aiheutuvista veroseuraamuksista. Palkinnon voittaja vastaa myös muista mahdollisista kustannuksista, jotka liittyvät palkinnon käyttämiseen tai lunastamiseen esim. mahdolliset postikulut Blue Tomaton nettikaupasta tilatuista tuotteista. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun, tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei heikennä kuluttajasuojalain mukaan kuluttajille kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää osanottajia kohtaan.

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin, oikeuden keskeyttää tai perua kilpailun milloin tahansa, ilmoittamalla niistä sosiaalisen median kanavissaan. Järjestäjän päätös on sitova ja lopullinen mahdollisissa riitatapauksissa.

8.Henkilötietojen käsittely
Suomen Lumilautaliitto ry käsittelee voittajien henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti vain palkintojen toimittamista ja tuloverorekisteri-ilmoitusta varten.