Mustavuori 13.5.2022

Tervetuloa Ruka Fall Campille 18.–21.10.2021!

Leirille ilmoittautuminen alkaa 1.7.2021 klo 9:00:
https://www.lyyti.in/fallcamp2021

Suomen lumilautaliiton järjestämä laskuleiri kaikenikäisille ja -tasoisille lumilautailijoille. Tule mukaan laskemaan Rukan säilölumirinteille, oppimaan uusia temppuja taitotasosi mukaisessa ryhmässä, osallistumaan rentoihin kisoihin ja saamaan uusia kavereita lumilautailun parissa.
Jos perheestä osallistuu leirille useampi henkilö, jokaisesta leiriläisestä tulee täyttää oma lomake, jotta saamme tarvittavat taustatiedot.
Leiri on tarkoitettu kaikenikäisille lumilautailijoille, joilla on perustaidot hallussa. Tämä tarkoittaa käännöksiä ja jarruttamista lumilaudalla sekä tuoli- ja ankkurihissin käyttöä.
Alle kouluikäisellä lapsella tulee olla huoltaja tai vähintään 16-vuotias avustaja mukana ohjatussa toiminnassa (mm. vessareissuja varten). Noudatamme toiminnassamme kaikkia viranomaisohjeistuksia ja määräyksiä koronaviruspandemiaan liittyen.

Hinnat ja pakettivaihtoehdot:

L1: 295 € (majoitus, hissilippu ja leiriohjelma)
L2: 235 € (hissilippu ja leiriohjelma)
L3 kausikorttilaiselle: 244 € (majoitus ja leiriohjelma)
L4 kausikorttilaiselle: 184 € (leiriohjelma)

Ateriapaketti:
Huom! Aamiainen mahdollista vain Valleyn puolella!
Ateriapaketti 1: hintaan 105 €/hlö, joka sisältää 3 aamiaista, 3 lounasta ja 3 päivällistä.

Ateriapaketti 2:
hintaan 78,50 €/hlö, joka sisältää 3 lounasta ja 3 päivällistä. 

Huoltajien ja muiden perheen jäsenten on myös mahdollista ostaa ateriapaketti. Näistä erikseen ilmoitus, nimet + mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat
lumilautaleirit@gmail.com

Hinta ei sisällä toimistomaksua 12 € / lasku.

Ilmoittaudu mukaan syysleirille 30.8.2021 mennessä – Jos leiri on täynnä kannattaa ilmoittautua jonotuslistalle. Tiedustelut: lumilautaleirit@gmail.com tai Satu Järvelä, puh. 040-5855 550
Leiri pidetään Rukalla 18.-21.10.2021. 
Osallistuja huolehtii omasta vakuutusturvastaan.

Lisätiedot:
Satu Järvelä / Bueno & co040-5855 550satu.jarvela@gmail.com

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Leirille ilmoittautuminen alkaa 1.7.2021 klo 9:00 – ilmoittaudu täältä:

https://www.lyyti.in/fallcamp2021

Koronaohjeistus leirille

Tule paikalle vain terveenä
Leirille ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet, päänsärky ja nuha. Jos olet ollut sairaana, tulethan leirille vain siinä tapauksessa kun olet ollut vähintään kaksi päivää oireettomana ja sinulla on negatiivinen testitulos.

Muista turvaväli 1-2 metriä
Samaan gondoli- tai ankkurihissiin vain samassa majoituksessa olevien henkilöiden kanssa. Tuolihississä jätä muihin kuin oman seurueesi jäseniin yksi tyhjä paikka väliin.

Pese käde ja puhdista niitä käsihuuhteella
Pese kädet huolellisesti runsaalla vedellä ja saippualla tai käsidesillä kun saavut leirile. Desinfioi ja pese käsiäsi aina kun saavut tai poistut majoituksesta, ennen ruokailua, WC-käynnin jälkeen sekä aina aivastamisen, yskimisen tai niistämisen jälkeen, tai kun kädet ovat näkyvästi likaiset. Kädet kuivataan kertakäyttöisiin paperisiin käsipyyhkeisiin. Jos käsienpesu ei ole mahdollista, käytä käsihuuhdetta. Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.

Muista yskiä oikein
Kun yskit tai aivastat, laita suun eteen kertakäyttönenäliina ja laita se heti käytön jälkeen roskikseen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suu kyynärtaipeella. Muista pestä sen jälkeen kädet.

Riskiryhmiin kuuluvien itse arvioitava paikanpäälle tulo
Riskiryhmiin kuuluvien suositellaan epidemian aikana välttämään lähikontakteja. Yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista ei suositella. Jos osallistut, huomioi erityisen tarkasti nämä turvallisuusohjeet. Huomioi myös oman lääkärisi tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten ohjeet. Riskiryhmään kuuluvien on itse arvioitava paikan päällä tarjottavien palveluiden käytön järkevyys oman terveyden kannalta.