Levi 20.11.2020
Keskuksia avoinna 13

Lisätietietoja ja leiripaikkojen myynti tammikuussa 2021.

Leirillinen laskemista ja oheistoimintaa pullollaan!

Tervetuloa Ruka Spring Campille – Lumilautaliiton järjestämälle kevätleirille keväällä 2021!

Tule mukaan laskemaan pehmeällä kevätlumella, oppimaan uusia temppuja taitotasosi mukaisessa ryhmässä, osallistumaan rentoihin kilpailuihin sekä saamaan uusia kavereita lumilautailun parissa.

Spring Camp on tarkoitettu kaikenikäisille lumilautailijoille, ikään, sukupuoleen tai toimintakykyyn katsomatta. Leirille voi osallistua yhtä lailla, niin aloittelevat freestyle-lumilautailijat (peruslasku ja omatoiminen hissin käyttö osattava), kuin jo taitavammatkin kilpailuissa aikaisemmin käyneet lumilautailijat.

Laskemisen lisäksi leiriohjelmassa on tarjolla skeittausta, pelejä sekä muuta hauskaa hyvällä porukalla!

Huom! Alle 10-vuotiaan tulee majoittua huoltajan kanssa ja alle kouluikäisellä lapsella tulee olla huoltaja tai vähintään 16-vuotias avustaja mukana ohjatussa toiminnassa (mm. tuolihissinousuja ja vessareissuja varten).

Osallistuja huolehtii omasta vakuutusturvastaan.

Oikeudet muutoksiin pidetään.

Lisätiedot:
Satu Järvelä / Bueno & co
040-5855550 satu.jarvela@gmail.com

Koronaohjeistus leirille

Tule paikalle vain terveenä
Leirille ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet, päänsärky ja nuha. Jos olet ollut sairaana, tulethan leirille vain siinä tapauksessa kun olet ollut vähintään kaksi päivää oireettomana.

Muista turvaväli 1-2 metriä
Menethän samaan tuoli-, gondoli- tai ankkurihissiin vain samassa majoituksessa olevien henkilöiden kanssa.

Pese käde ja puhdista niitä käsihuuhteella
Pese kädet huolellisesti runsaalla vedellä ja saippualla tai käsidesillä kun saavut leirile. Desinfioi ja pese käsiäsi aina kun saavut tai poistut majoituksesta, ennen ruokailua, WC-käynnin jälkeen sekä aina aivastamisen, yskimisen tai niistämisen jälkeen, tai kun kädet ovat näkyvästi likaiset. Kädet kuivataan kertakäyttöisiin paperisiin käsipyyhkeisiin. Jos käsienpesu ei ole mahdollista, käytä käsihuuhdetta. Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.

Muista yskiä oikein
Kun yskit tai aivastat, laita suun eteen kertakäyttönenäliina ja laita se heti käytön jälkeen roskikseen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suu kyynärtaipeella. Muista pestä sen jälkeen kädet.

Riskiryhmiin kuuluvien itse arvioitava paikanpäälle tulo
Riskiryhmiin kuuluvien suositellaan epidemian aikana välttämään lähikontakteja. Yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista ei suositella. Jos osallistut, huomioi erityisen tarkasti nämä turvallisuusohjeet. Huomioi myös oman lääkärisi tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten ohjeet. Riskiryhmään kuuluvien on itse arvioitava paikan päällä tarjottavien palveluiden käytön järkevyys oman terveyden kannalta.