Sappee 13.7.2024

Kilpailulisenssi á 30€

Kilpailulisenssi on tarkoitettu kaikenikäisille QKLS Tourille, QKLS Rookie Fest, QKLS Games ja QKLS Rally -kilpailuihin osallistuville lumilautailjoille. Kilpailulisenssi oikeuttaa osallistumaan kaikkiin yllä oleviin kilpailuihin ja niiden sisältämiin lajeihin.

Kilpailulisenssin hinta on 30 €, ja se tulee voimaan kun se on maksettu. Lisenssi tulee olla ostettuna etukäteen ennen ensimmäisen kilpailun rekisteröitymistä. Voimassaolo päättyy 31.5.2022. Seuraavan vuoden lisenssit tulevat myyntiin vuoden 2022 liittokokouksen jälkeen.

Ostamalla kilpailulisenssin henkilö sitoutuu noudattamaan Lumilautaliiton sääntöjä, antidopingohjelmaa, kurinpitosääntöjä ja yleisiä kilpailusääntöjä. Dokumentit on nähtävillä FSA:n nettisivuilla.

Huom! Lisenssi ei sisällä vakuutusta. Osallistuminen lumilautailukilpailuihin edellyttää, että laskijalla on voimassaoleva vakuutus, joka kattaa lajin kilpailutoiminnassa sattuneet tapaturmat. Lumilautailija tai alaikäisen laskijan huoltaja on vastuussa oikeanlaisen vakuutuksen voimassaolosta.

Siirry ostamaan kilpailulisenssi: https://www.suomisport.fi/?redirect=%252Fpurchase

Kertalisenssi á 10€

Lumilautaliiton kertalisenssi oikeuttaa osallistumaan yhteen (1) FSA:n järjestämään kilpailuun kaudella 2021-2022. Kertalisenssi käy kaikkiin lajeihin ja kaikkiin kilpailuihin, se on myös suunnattu kaikenikäisille lautailijoille. Erityismainintana kertalisenssi riittää QKLS Rally -kilpailun molemmille päiville (tiimikisa & banked slalom SM –yksilökilpailu), muuten lisenssi käy vain yhteen kilpailupäivään/lajiin. Kertalisenssi tulee olla ostettuna etukäteen ennen kilpailun rekisteröitymistä.

Kertalisenssi tulee voimaan kun se on maksettu.

Ostamalla kilpailulisenssin henkilö sitoutuu noudattamaan Lumilautaliiton sääntöjä, antidopingohjelmaa, kurinpitosääntöjä ja yleisiä kilpailusääntöjä. Dokumentit on nähtävillä FSA:n nettisivuilla.

Huom! Lisenssi ei sisällä vakuutusta. Osallistuminen lumilautailukilpailuihin edellyttää, että laskijalla on voimassaoleva vakuutus, joka kattaa lajin kilpailutoiminnassa sattuneet tapaturmat. Lumilautailija tai alaikäisen laskijan huoltaja on vastuussa oikeanlaisen vakuutuksen voimassaolosta.

Siirry ostamaan kertalisenssi: https://www.suomisport.fi/purchase/licence

Ohjeet

Tarkemmat toimintaohjeet löydät palvelusta, jossa prosessi etenee ohjatusti, sivu sivulta. Palvelu vaatii profiilin luomisen järjestelmään. Henkilötiedot, jotka annetaan profiilin luonnin yhteydessä, siirtyvät automaattisesti Suomisportiin, joka on Suomen Olympiakomitean valtakunnallinen jäsenrekisteri. Mikäli olet ostamassa lisenssiä huollettavallesi, tee ensin itsellesi profiili Suomisportiin ja lisää sitten huollettavasi omaan profiiliisi. Maksun voi suorittaa verkkopankkitunnuksilla, useilla luottokorteilla, mobile paylla tai laskulla.

Huom! Lisenssi on voimassa siitä hetkestä kun se on maksettu ja lisenssiä ei voi palauttaa.

Suomisport pikaohje

Suomisport rekisteriseloste

Lisätietoja
fsa@fsa.fi