Sappee 21.9.2021

Jokainen lumilautailija ja lumilautailun fiilistelijä voi kuulua Lumilautaliittoon liittymällä liiton henkilöjäseneksi. Liiton jäsenenä voit olla mukana vaikuttamassa liiton toimintaan ja saat ajankohtaista tietoa lumilautailusta henkilökohtaisesti.

Henkilöjäsenet saavat osallistua vuosittaiseen Liittokokoukseen ja heillä on siellä puheoikeus. Ostamalla jäsenyyden sitoudut noudattamaan Lumilautaliiton sääntöjä sekä lumilautaliiton antidoping- ja yleisiä kilpailusääntöjä sekä kurinpitosääntöjä. Henkilöjäsenyys maksaa 15 € ja se ostetaan Suomen Olympiakomitean hallinnoimasta Suomisport-palvelusta. Henkilöjäsenyys ostetaan myös ”Lisenssit” välisivun kautta. Henkilöjäsenyys on liiton sääntöjen mukaan voimassa kunnes jäsenyys päätetään.

Tarkemmat toimintaohjeet löydät palvelusta, jossa prosessi etenee ohjatusti, sivu sivulta. Palvelu vaatii profiilin luomisen järjestelmään. Henkilötiedot, jotka annetaan profiilin luonnin yhteydessä, siirtyvät automaattisesti Suomisportiin, joka on Suomen Olympiakomitean valtakunnallinen jäsenrekisteri. Mikäli olet ostamassa jäsenyyttä huollettavallesi, tee ensin itsellesi profiili Suomisportiin ja lisää sitten huollettavasi omaan profiiliisi. Maksun voi suorittaa verkkopankkitunnuksilla, useilla luottokorteilla, mobile paylla tai laskulla.

Suomisport pikaohje

Suomisport rekisteriseloste

Lisätietoja

fsa@fsa.fi