Sappee 11.6.2024

Feelback Group ja Ski Sport Finland tutkimusyhteistyöhön


Uusi strateginen kumppanuus vahvistaa Ski Sport Finlandin kaupallista alustaa ja mahdollistaa lajin harrastajaprofiilien hyödyntämisen

Ski Sport Finlandin tavoitteena on olla vaikuttava kumppani ja Suomen ammattimaisin urheiluorganisaatio. Tätä tavoitetta tukemaan Ski Sport ja Feelback Group solmivat yhteistyökumppanuuden kohderyhmätutkimusten tekemisestä ja alppilajien tutkimuspaneelin muodostamisesta. Sopimuksen myötä Ski Sport saa käyttöönsä lisäresursseja ja osaamista, jolla alppilajien vetovoimaa voidaan tukea ja lajien vaikuttavuutta kasvattaa dataan perustuen.

Feelback Group on yksi Suomen suurimmista tutkimustaloista, jonka tukijalkoina ovat asiakas-, henkilöstö- ja johtamiskokemuksen mittaaminen. 

“Feelback Groupilla on vahva tahto auttaa viemään alppilajeja ja laajemmin koko toimialaa eteenpäin. Tavoitteemme on jalostaa tietoa koko laskettelutoimialan menestykseksi. Alppilajit ovat talviurheilun Formula 1, tottakai on hienoa olla mukana”, sanoo toimitusjohtaja Pekka Ruuskanen.

“Meille tutkimuskumppanin löytyminen tarkoittaa sitä, että voimme palvella lajiyhteisöä ja kaupallisia kumppaneitamme aivan uudella tavalla luomalla uusia palveluita ja konsepteja. Meille ja koko toimialalle tiedolla johtaminen mahdollistaa erottautumisen ja luo kilpailukykyä”, iloitsee Ski Sportin toimitusjohtaja Iiro Kaukoniemi.

Ski Sportin hallituksen puheenjohtaja Antti Kärävä näkee Feelback Groupin loistavana lisänä kumppaniverkostoon.

 “Voimme heidän avullaan kehittää toimintaamme monipuolisesti luotettavaan tietoon pohjautuen. On hienoa huomata, miten intohimoisesti Feelback Group tekee työtään, kasvaa ja kehittyy – aivan kuten Ski Sportkin.”

Tutkimuspalvelut räätälöidään palvelemaan erityisesti alppiyhteisöjen seuratoimintaa, lajimarkkinointia ja kumppanuuksia sekä hiihtokeskusten tiedontarpeita. Tarkoitus on myös lisätä tutkimusten automaatiota.