Sappee 13.7.2024

Huippubrändit Superdry ja Nocco Ski Sport Finlandin yhteistyökumppaneiksi


Ski Sport Finlandin kumppanijoukko vahvistuu entisestään Rukalla tänä viikonloppuna kilpailtavan freestylen maailmancupavauksen aattona. Globaali vaatebrändi Superdry hakee kasvua lasketteluvaatesegmentissä yhteistyöstä Suomen Freestylemaajoukkueiden kanssa. Maajoukkueyhteistyö on brändille ensimmäinen laatuaan, vaatteita on aikaisemmin nähty usein yksittäisten urheilijoiden ja artistien päällä.

– Suomen Freestylejengi sopii erittäin hyvin brändi strategiaan vallata markkinaa Supredryn ski- ja snowboardingmallistolla. Vaikka olemme maailmanlaajuisesti tunnettu brändi tässä kategoriassa haastamme isompia olemalla rohkeasti erilainen, aivan kuten Fearless Finns -tiimi, kommentoi Suomen Superdrytä vetävä Arash Radan.

Kumppanuus sisältää Freestyle Opening Rukan, jossa Superdryn vaatettaa kisaorganisaation. Kansainvälisesti kilpailut näkyvät suorina muun muassa YLE:n kanavilla, Pohjois-Amerikassa, Kiinassa ja Japanissa ja jälkilähetyksinä useissa Euroopan maissa. Ski Sportin toimitusjohtaja Iiro Kaukoniemi näkee yhteistyössä paljon yhtymäkohtia ja mahdollisuuksia;

– Superdryn kaltaisen brändin kiinnostus kertoo siitä, meidän Fearless Finns alusta voi olla liiketoiminnan ytimessä ja tarjota mahdollisuuden tehdä strategisia markkinointitoimenpiteitä. Meidän nuorelle joukkueellemme tämä on puolestaan iso mahdollisuus päästä kehittämään vaatteita ja toimimaan maailmanluokan brändin kanssa.

Nyt solmittu yhteistyö kattaa ensi vaiheessa kauden 20-21. 

Are you Nocco enough? 

Nocco, jonka juomia myydään yli 40 maassa on Ski Sportin tapahtumakumppani kaudella 2020-2021 ja samalla Suomen alppihiihtojoukkueen juomakumppani. Noccon juomat ovat funktionaalisia virvoitusjuomia, joiden erikoisuus on hiilihydraatittomuus. Juomaa valmistaa ruotsalainen No Carbs Company.

– Noccon kumppanuuskohteissa toistuu toiminta, näyttävä urheilu ja itsensä haastaminen. ”Are you Nocco enough” – slogan sopii hyvin pelottomaan mentaliteettiin, jota myös meidän tekemisemme edustaa, kommentoi Ski Sportin kumppanuuksia hoitava Marcus Sandell.

Nocco on pitkään ollut kiinnostunut alppilajeista ja nyt alkava yhteistyö on jatkumoa kumparelaskija Johannes Suikkarin kanssa tehdylle yhteistyölle. Noccolle talviurheilusegmentissä on paljon pontentiaalia;

– Olemme kansainvälisestä näkökulmasta katsottuna olleet aktiivisia talviurheilun parissa jo useamman vuoden ajan, joten erittäin innoissamme lähdemme laajentamaan yhteistyötä tämän saralla myös Suomessa. Alppilajeissa on vauhtia ja voimaa, jota on myös meidän tekemisessämme kautta linjan, kommentoi Noccon Suomen markkinoinnista vastaava Johanna Hermans.

Artikkelia muokattu: