Levi 18.7.2024

Mandatum laajentaa yhteistyötä – Suomen naisten alppimaajoukkueen lisäksi myös miesten joukkueen pääyhteistyökumppaniksi kausille 2021-2023

Naisten alppimaajoukkueen pääyhteistyökumppani Mandatum jatkaa yhteistyötään Ski Sport Finlandin kanssa. Mandatum ja Ski Sport Finland ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, joka laajentaa yhteistyön koskemaan myös Miesten Alppimaajoukkuetta.

“Mandatum tiimeineen on osa meidän Fearless Finns joukkoa, jotka ovat valinneet rohkeasti tavoitella unelmiaan mahdollisista epäonnistumisista huolimatta. Olemme ylpeitä siitä, että tähänastinen yhteistyö poikii jatkoa. Tavoitteena on jatkossakin tarjota elämyksiä ja mielenkiintoisia tarinoita yhdessä kumppaneiden kanssa.
Miesalppihiihtäjät mahdollistavat laajemman menestyspotentiaalin ja syventävät muun muassa sisältöyhteistyötä”, kommentoi Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Iiro Kaukoniemi.

Suomen Alppimaajoukkueeseen valittiin kaudelle 2021-2022 joukko uusia urheilijoita.
Charlotte Henriksson nousee Rosa Pohjolaisen, Erika Pykäläisen, Nella Korpion sekä Riikka Honkasen seuraksi naisten harjoitusryhmään, joille povataan Eurooppa- sekä Maailmancup menestystä ranskalaisvalmentajan Nicolas Burtinin johdolla. Miesten alppimaajoukkueen Samu Torsti osoitti viime kaudella kykynsä haastaa maailman nopeimpia suurpujottelijoita erittäin kovatasoisissa maailmancup- ja MM-kilpailuissa.
Jaakko Tapanainen, Jesper Pohjolainen ja Oskari Sulkakoski liittyvät onnistuneiden ja vakuuttavien suoritusten myötä Elian Lehdon, Turo Torvisen ja Niklas Järvikaren joukkuekavereiksi.
Miesten alppimaajoukkuetta luotsaa menestynyt Sveitsiläisvalmentaja Osi Inglin.

”Olemme Mandatumissa innolla seuranneet Suomen Naisten Alppimaajoukkueen kehitystä ja nähneet naisalppinistien tekevän sinnikkäästi töitä menestyksen eteen.
Hienoa, että joukkue on kasvanut entisestään ja että tällä kaudella kumppanuus täydentyy Miesten Alppimaajoukkueella.
Koko Alppimaajoukkueen aktiivinen esimerkki varmasti kannustaa sekä seuraajia että myös meitä mandatumlaisia entistä parempiin suorituksiin”, sanoo Niina Riihelä, Mandatumin markkinointi- ja viestintäjohtaja.

Alppihiihdon maailmancup alkaa perinteisesti Söldenin jäätiköltä lokakuun 23.-24. päivä.
Maajoukkueet kokoontuvat yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa kesäpäivään elokuun lopussa.

Artikkelia muokattu: