Nuuksio Bike Park 15.5.2024

Blue Tomato Greatest Clips on täällä jälleen – kisa nyt auki

Rene Rinnekangas / Kuva: Henri Laakkonen
Videokilpailu kauden parhaista klipeistä - osallistu missä oletkin!

On jälleen aika laittaa kauden aikana kuvatut klipit kunnon käyttöön. Suomen Lumilautaliitto järjestää jälleen yhdessä Blue Tomaton kanssa Greatest Clips -kilpailun, jossa haetaan parhaita klippejä neljässä eri kategoriassa: Line Master, Rail Killer, Air Timer ja People’s Champ. Jokaisessa kategoriassa voittajalle jaossa 500 euron lahjakortti Blue Tomaton nettikauppaan sekä Burton-tuotepalkintoja. Tuomareina kilpailussa aikamme kovimmat laskijat – Rene Rinnekangas, Enni Rukajärvi ja Mikko Rehnberg – eikä osallistuminen maksa mitään.

Osallistua voi kuka tahansa taitotasoon tai ikään katsomatta. Tuomarit arvostavat mielikuvituksellisuutta, monipuolisuutta, yllätyksellisyyttä ja hyvää meininkiä. Kuka tahansa voi voittaa, pelkät kovat temput eivät ratkaise. Tässä kisassa amatöörit ja ammattilaiset ovat samalla viivalla.

Kategoriat

LINE MASTER: Paras linja, jossa useampi käännös, useampi reili tai useampi hyppy samassa klipissä – tai vaikka niitä kaikkia.
RAIL KILLER: Paras yksittäinen reilitemppu. Oli se kuvattu rinteessä, kaduilla tai vaikka kotona, niin kaikki käy.
AIR TIMER: Hyppäsitkö huikeimman hyppysi keskuksessa, bäkkärillä, kadulla vai missä? Laita se kisaan mukaan!
PEOPLE’S CHAMP: Osallistu mukaan millä tahansa yksittäisellä klipillä, jolla olet johonkin kolmesta ensimmäisestä kategoriaan osallistunut. Voittaja on yksinkertaisesti se, jonka video saanut eniten instagram-tykkäyksiä kun kilpailu päättyy.

Miten osallistua

Julkaise video Instagram-feedissa ja lisää #bluetomatogreatestclips. Tägää mukaan @lumilautaliitto sekä @bluetomato ja olet mukana kisassa. Osallistu viimeistään 10.5.

Voit myös lähettää videoklippisi meille sähköpostilla fsa@fsa.fi. Kirjoita otsikkoon Blue Tomato Greatest Clips. People’s Champ kategoriaan ei voi osallistua sähköpostitse. Videon lähettämällä luovutat Lumilautaliitolle oikeuden julkaista videon. Lähetä video linkitettynä esim. Dropbox, Wetransfer yms.

Tuomarit

Tuomaristossa on maajoukkueen ykköslaskijat, joista jokainen kuvaa myös itse paljon tietäen mitä kuvaaminen vaatii.

RENE RINNEKANGAS: Tuore MM-pronssimitalisti on voittanut myös muun muassa X Games Real Snow -kisan niin tuomari- kuin yleisöäänissä, joten Rene tietää kuvaamisesta yhtä jos toista.
ENNI RUKAJÄRVI: Kaksinkertainen olympiamitalisti on myös kuvannut useita pätkiä uransa aikana. Enni tietää mitä kunnon klippien naulaaminen vaatii.
MIKKO REHNBERG: Mikon jokainen julkaisema video on täyttä kultaa. Mikko jos kuka osaa laittaa parhaat klipit järjestykseen.

Palkinnot

Jokaisen kategorian voittaja palkitaan 500 euron lahjakortilla Blue Tomaton nettikauppaan sekä Burton-tuotepalkintoja.

Osallistumisaika

Kisa alkaa 26.4. ja päättyy 10.5. Voittajat julkistetaan Suomen Lumilautaliiton tilillä @lumilautaliitto 12.5.

Kilpailun säännöt

1.Kilpailuaika: 26.4. klo 12:00  – 10.5.2021 klo 12:00
Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä.

2.Kilpailun järjestäjä Suomen Lumilautaliitto ry

3.Osallistumiskelpoisuus ja osallistuminen kilpailuun
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat lumilautailijat taitotasoon tai ikään katsomatta, lukuun ottamatta kilpailun järjestäjän työntekijöitä. Kilpailuun osallistuminen ei maksa mitään. Alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus kilpailun osallistumiseen.

Järjestäjällä on oikeus sulkea kilpailun osallistuja välittömästi pois, jos kilpailija rikkoo sääntöjä tai käyttää muuten epärehellisiä keinoja. Jos voittaja on toiminut sääntöjen vastaisesti tai lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen.

4.Kilpailuvideot
Kilpailuun osallistuvat videot tulee olla kuvattu kauden 2020-2021 aikana. Kilpailun järjestäjällä on oikeus jakaa tai levittää videoita sosiaalisen median kanavissaan, joilla kilpailuun on osallistuttu. Kilpailun järjestäjällä tai sen yhteistyökumppanilla on vastuu mainita jaon yhteydessä videon kilpailuun toimittanut henkilö.

5.Palkinnot
Jokaisen kategorian voittaja palkitaan 500 € lahjakortilla Blue Tomaton nettikauppaan, sekä erikseen myönnettäviä Burton tuotepalkintoja. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai siirtää kolmannelle taholle.

6.Tuomarointi, voittajan valinta ja palkintojen lunastus
Tuomareina kilpailussa toimivat Rene Rinnekangas, Enni Rukajärvi ja Mikko Rehnberg. Tuomarit päättävät Line Master, Rail Killer ja Air Timer -kategorioissa. People’s champ -kategoriassa voittoon oikeuttaa suurin instagram-tykkäysten määrä. Mikäli tulkinnassa on epäselvyyttä, ratkaisee kilpailun järjestäjä tuloksen parhaaksi katsomallaan tavalla.

Voittajat julkaistaan 12.5.2021 Suomen Lumilautaliiton tilillä @lumilautaliitto. Voittajalle ilmoitetaan voitosta myös henkilökohtaisesti. Voittajan tulee pyynnöstä toimittaa tarvittavat tiedot palkinnon toimittamista ja tulorekisteri-ilmoitusta varten. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa voittajan julkistuksesta, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa voittajalle. Tällaisessa tai vastaavassa tapauksessa Järjestäjällä on oikeus valita kilpailuun osallistuneiden joukosta uusi voittaja.

7.Järjestäjän vastuu
Palkinnon voittaja vastaa palkinnosta mahdollisesti aiheutuvista veroseuraamuksista. Palkinnon voittaja vastaa myös muista mahdollisista kustannuksista, jotka liittyvät palkinnon käyttämiseen tai lunastamiseen esim. mahdolliset postikulut Blue Tomaton nettikaupasta tilatuista tuotteista. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun, tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei heikennä kuluttajasuojalain mukaan kuluttajille kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää osanottajia kohtaan.

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin, oikeuden keskeyttää tai perua kilpailun milloin tahansa, ilmoittamalla niistä sosiaalisen median kanavissaan. Järjestäjän päätös on sitova ja lopullinen mahdollisissa riitatapauksissa.

8.Henkilötietojen käsittely

Suomen Lumilautaliitto ry käsittelee voittajien henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti vain palkintojen toimittamista ja tuloverorekisteri-ilmoitusta varten.