Nuuksio Bike Park 15.5.2024

Kasurila QKLS Games 24.-26.2. – halfpipen SM-tittelit jaossa

SM-halfpipeä tarjolla myös masters-sarjalle.

Halfpipen Suomen-mestaruudet ratkotaan toista kertaa peräkkäin Kasurilassa, kun Kasurila QKLS Games starttaa 24.2. Mukana on myös kansallisen lumilautakiertue QKLS Tourin slopestyle-kilpailu.

Halfpipeä lasketaan sarjoissa kids, groms, rookies ja open sekä harrastajien toiveesta myös masters-sarjassa, joka on yli 35-vuotiaille. Halfpipellä on Suomessa pitkät perinteet, ja varsinkin vanhemmista ikäluokista löytyy runsaasti laskijoita, jotka ovat aloittaneet freestyle-laskemisensa nimenomaan halfpipestä. Kasurilan halfpipe on sopivan kokoinen ja hyvän muotoinen kaikentasoisille laskijoille, joten Savoon odotetaan kovaa kisaa kaikissa sarjoissa.

Viime vuonna Kasurilassa laskettiin ensimmäistä kertaa QKLS Tourilla, ja keskus sekä suorituspaikat todettiin erinomaisiksi. Kansainvälinen parkkien rakentamiseen erikoistunut yritys Schneestern on suunnitellut ja toteuttanut yhdessä Kasurilan parkkitiimin kanssa Kasurilaan loistavat olosuhteet.

Slopestylen ja big airin SM-kisat lasketaan Ruka QKLS Gamesissa 30.3.-2.4. ja banked slalomin SM-kisat Tahko QKLS Rallyssa 14.-15.4. Niitä ennen kisataan vielä Hyvinkään Sveitsissä slopestylessä ja big airissa 10.-12.3.

Lisätietoja kilpailusta ja ilmoittautuminen: https://www.ski.fi/kasurila-qkls-games/

Kasurila QKLS Gamesin viralliset kumppanit ovat Kasurila, Blue Tomato, Burton, Kuoma ja Urheilu Mehiläinen.