Pyhä 17.4.2024

Akseli Ahvenainen parikumpareiden 25:s Deer Valleyssa

Akseli Ahvenainen 25:s parikumpareissa Deer Vallyessa

Kumparelaskun maailmancup jatkui lumisateisessa Deer Valleyssa parikumpareiden osakilpailulla.  Akseli Ahvenainen oli kilpailun 25:s.

-Ensimmäinen lasku Iso-Britannian William Feneleyta vastaan oli oikein hyvä lasku, siihen olen tyytyväinen. Toisessa laskussa vastassa oli Japanin Kosuke Sugimoto, mutta menetin tasapainon ja kaaduin. Harmittaa, kun tiedän, että olisi ollut eväät paljon parempaankin, summaa Ahvenainen.

Deer Valleyn parikumpareiden voittoon Kanadan Mikael Kingsbury, toiselle sijalle Australian Matt Graham, ja kolmanneksi Ranskan Benjamin Cavet

Naisten sarjan triplavoittoon ylsivät Yhdysvaltojen naiskolmikko: Kai Owens, Hannah Soar ja Tess Johnson.

Kumparelaskun osakilpailut jatkuvat Eurooppa Cupin osalta Suomen Taivalkoskella. Maailmancupin finaalit kilpaillaan kumparelaskun MM-kilpailuiden (08.03.-11.03.) jälkeen Kazakstanin Almatyssa 13.-14.03.