Nuuksio Bike Park 15.5.2024

Sinustako FEARLESS FINNS -viestintäharjoittelija?


Sytytkö urheilusta, lumesta ja tarinoiden monipuolisesta kertomisesta? Etsimme nyt viestintätiimiin harjoittelijaa. 

Viestintä on lajiliitossamme kasvavassa roolissa. Haluamme kehittää ja luoda entistä monipuolisempaa sisältöä eri alustoille alppi- ja freestylehiihdon ympäriltä.

Meillä pääset kurkistamaan huippu-urheilun maailmaan, kehittämään työelämätaitoja ja ennen kaikkea viestimään monipuolisesti erilaisille mediakentille. 

Haluatko kehittyä tarinankertojana? Luoda sisältöjä sosiaaliseen mediaan? Kerätä mm. engage -arvot talteen? Sinulla on vahva halu oppia lisää videointia ja sen editoimista? Jos vastasit edeltäviin kyllä, laita rohkeasti hakemus! 

Hakijoilta edellytämme alaan soveltuvia opintoja, ripauksen luovuutta sekä pelkäämätöntä asennetta hypätä alppilajien vietäväksi. Kielitaito katsotaan eduksi.  Myös hyvät tietotekniset taidot ovat tarpeen (Powerpoint, Word, Adobe -ohjelmat).  Harjoittelu on osa-aikainen n. 2-3 päivää viikossa. Etätyöskentely mahdollista mutta toivomus, että alkuun mahdollista työskennellä Helsingissä Sporttitalossa perehdytyksen ajan. Harjoittelusta maksetaan palkkaa. Harjoittelujakso on tammikuuhun 2021 asti (5kk). Harjoittelun jälkeinen työsuhde mahdollista.  

Harjoittelun aloitus mahdollisimman pian, viimeistään maanantaina 14.9.Jätäthän lyhyehkön videohakemuksen 04.09. mennessä. Suoritamme videohaastatteluja haun aikana ja paikka täytetään heti sopivan FEARLESS FINNS -harjoittelijan löytyessä. 

TÄYTÄ HAKEMUS JA DROPPAA ESITTELYVIDEO

Mikäli sinulla jäi kysyttävää, olethan yhteydessä viestintäpäällikkö Ellinora Pelamoon, 0509190174 tai ellinora.pelamo@skisport.fi