Nuuksio Bike Park 15.5.2024

Maailmancup jatkuu Edmontonissa – mukana kolme suomalaista

Kalle Järvilehto.
Kanadassa kisataan kauden toinen mc-kilpailu.

Edmontonissa Kanadassa jatketaan lumilautailun maailmancupia big airilla. Telinehyppyrille lähtee Suomesta hienosti viime kisassa finaaliin laskenut Kalle Järvilehto sekä Mikko Rehnberg ja Telma Särkipaju, jotka molemmat olivat lähellä päästä Churissa jatkoon. Kisa on Särkipajun uran toinen maailmancupissa.

Alkukautta on vietetty poikkeuksellisen paljon kotimaassa, sillä Rukalla on olosuhteet olleet erinomaiset. Rukalle saapui myös Kanadan maajoukkue laskemaan Edmontonin kisaa ja tulevaa kautta varten.

– Telman ja Mikon kanssa ollaan oltu Rukalla valmistautumassa kanadalaisten kanssa viime viikko, ja vaikuttaa tosi hyvältä. Kalle on Euroopan päässä ollut valmistautumassa. Frankfurtissa nähdään ja jatketaan siitä yhdessä Kanadaan. Rukan leiritys meni erinomaisesti, ja hyvällä mielellä lähdetään toiseen starttiin, kertoo valmentaja Tero Manninen.

Edmontonissa lasketaan karsinnat 9.12. perjantaina ja finaali 10.12. lauantaina. Finaali näytetään suorana Viaplaylla ja Yle Areenassa 2.25 alkaen.

Aikuisten maajoukkueen viralliset kumppanit ovat Kuoma, Ruka ja Urheilu Mehiläinen.