Sappee 20.6.2024

QKLS Rookie Fest 10.-12.2. – nuorten kansainvälinen kilpailu palaa Vuokattiin

World Rookie Tourin kilpailu neljättä kertaa Suomessa.

Kansainvälinen nuorten kilpailukiertue pysähtyy jälleen Suomessa, kun World Rookie Tourin kilpailu QKLS Rookie Fest kisataan Vuokatissa. 10.-12.2. järjestettävä tapahtuma kerää tulevaisuuden lumilautatähtiä Vuokatin rinteisiin ympäri maailman. Kilpailu on myös osa kansallista kilpailukiertue QKLS Touria, joten kansainvälistä tunnelmaa pääsee kokemaan Vuokatissa matalalla kynnyksellä.

Maajoukkueen merkin QKLS:n mukaan nimetty slopestyle-kilpailu lasketaan Vuokatti SnowParkissa, jota on ollut rakentamassa Vuokatti Snowpark Team yhteistyössä Schneesternin kanssa. Schneestern on kansainvälinen parkkien rakentamiseen erikoistunut yritys, jonka kädenjälkeä on ollut nähtävissä arvostetuissa parkeissa ja kisoissa, kuten Kitzteinhornissa, Prime Parkissa ja Pekingin olympialaisissa. Vuokatin parkissa järjestettiin viime vuonna Euroopan nuorten olympiafestivaali EYOF, joten olosuhteet on loistavaksi ja toimivaksi todettu.

QKLS Rookie Festillä on tarjolla myös runsaasti oheistoimintaa muun muassa rullalautailun ja rail jamien merkeissä.

Lisätietoja kilpailusta ja ilmoittautuminen: https://www.ski.fi/vuokatti-qkls-rookie-fest/

Videokooste viime vuodesta: https://www.youtube.com/watch?v=H3TMeZfF1RY&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.ski.fi%2F&feature=emb_logo

Dokumentti World Rookie Tourista: https://www.worldrookietour.com/2023/01/27/tv-show-world-rookie-tour-2022-year-us/

QKLS Rookie Festin viralliset kumppanit ovat Vuokatti, Blue Tomato, Burton, Kuoma ja Urheilu Mehiläinen