Sappee 13.7.2024

Levin rinteet avattiin laskijoille tänään 7.10. klo 9.30. Samalla sovittiin myös Levin sekä Ski Sport Finlandin olympiadin mittaisesta yhteistyösopimuksesta. 

Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Janne Leskinen on tyytyväinen julkistettuun yhteistyösopimukseen. 

”Levi on vakiinnuttanut paikkansa alppihiihdon maailmancupin kisapaikkana. Lisäksi täällä tehdään hienoa työtä ympäristöasioiden parissa. Esimerkiksi säilölumirinteet tarkoittavat varmasti hyviä tasalaatuisia harjoitus- ja kisaolosuhteita. Alppijäätiköiden sulaminen on jo muuttanut lajin treenaamista sekä kisakalenteria, Levillä voimme luottaa hyviin olosuhteisiin.” 

Levin liiketoimintajohtaja Marko Mustonen on mielissään saadessaan Fearless Finns -urheilijat tunturiin. 

”On hienoa olla mukana kasvattamassa uutta alppihiihdon urheilijasukupolvea. Levillä on kaikkea mitä kilpa- ja harrastajalaskija tarvitsee. Tärkein niistä on tietenkin lumi. Nyt Fearless Finns -urheilijat voivat saapua tänne vaikka junalla ja viipyä pidempään. Lisäksi säilölumi on paljon energiaystävällisempää kuin tykitetty lumi. Yhteistyöstä hyötyy myös ympäristö.”   

Monimuotoista yhteistyötä

Yhteistyö Levin ja Ski Sport Finlandin välillä on hyvin monimuotoista. 

”Levi näkyy urheilijoidemme asuissa, joten viesti Levin talvesta välittyy miljoonille alppihiihdon ystäville ympäri maailman. Maajoukkueemme harjoittelee Levillä aiempaa enemmän, eritoten ennen kisakautta ja keväällä. Levin uusi Glacier tarjoaa hyvät harjoitteluolosuhteet heti alkukaudesta, kuten tänään näemme”, Leskinen kertoo.