Sappee 13.7.2024

Lumilautaliitto peruu tapahtumat maaliskuulta

Lumilautaliitto peruu tapahtumat Suomeen 8.-28.3. julistetun sulkutilan ajalta Valtioneuvoston ja Suomen Olympiakomitean ohjeistuksien mukaisesti sekä Covid-19 taudin leviämistä ehkäistäksemme.

Iso-Syötteen 20.-21.3. ja Mielakan 27.3. QKLS Tour osakilpailuja ei järjestetä maaliskuussa. QKLS Games eli SM-kisat Rukalla 15.-18.4. järjestetään suunnitellusti, mikäli sen hetkinen tilanne tapahtuman järjestämisen sallii. Lisäksi pyrimme järjestämään korvaavan QKLS Tour osakilpailun ajalla 9.-11.4., jossa lasketaan myös reilien SM-kisat. Tarkemmat tiedot tapahtumista julkaistaan maaliskuun aikana. 

Pyydämme kaikkia huomioimaan majoitus- ja matkustusvarauksia tehdessään vallitsevan tilanteen, ja että kilpailut saatetaan joutua perumaan lyhyelläkin varoitusajalla. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa epävarmuutta ja harmia. Teemme parhaamme vallitsevassa tilanteessa.

Paikalliseen seuratoimintaan liittyen suosittelemme noudattamaan Olympiakomitean suosituksia: https://www.olympiakomitea.fi/2021/01/21/ajankohtaista-tietoa- koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun