Ylläs 12.4.2024

QKLS Tour käynnistyy Leviltä

QKLS Tour kiertää ympäri Suomen tulevana talvena.

Kansallisella lumilautakiertue QKLS Tourilla kisataan tänä talvena kuudessa keskuksessa. Vuorossa on slopestyleä, big airia, halfpipeä, rail jamia ja banked slalomia. Mukana on SM-kisoja kolmessa keskuksessa, kansainvälinen World Rookie Tourin kisa, kovatasoista laskemista ja vanhoja sekä uusia ystäviä. Mukaan odotetaan Suomen parhaita laskijoita ja nousevia tulokkaita, kuten myös maajoukkuelaskijoita heidän aikataulunsa sen salliessa. Kauden ensimmäinen pysäkki on myös kiertueen pohjoisin: Levillä kisataan 13.-15.1. slopestylessä ja big airissa.

Levin South Parkissa käytävästä kisasta odotetaan kovatasoista: onhan keskuksen parkki yksi Suomen parhaista. Kuten muissakin kauden QKLS Tour -kisoissa, Levilläkin lasketaan neljässä sarjassa: kids, groms, rookies ja open. Jokaiselle ikäluokalle löytyy tasoistaan seuraa, ja suorituspaikat katsotaan ikäryhmälle sopivaksi. Laskettavaa riittää niin konkareille kuin tulokkaillekin.

Ilmoittautuminen Levin kisaan on jo avattu, ja se suljetaan kisaa edeltävänä keskiviikkona. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://www.ski.fi/qkls-tour-levi/

QKLS TOUR 2023

13.-15.1. Levi (slopestyle & big air)
27.-29.1. Iso-Syöte (slopestyle & rail jam)
10.-12.2. Vuokatti QKLS Rookie Fest (slopestyle)
24.-26.2. Kasurila QKLS Games (SM halfpipe & slopestyle)
10.-12.3. Sveitsi (slopestyle & big air)
30.3.-2.4. Ruka QKLS Games (SM big air & SM slopestyle)
14.-15.4. Tahko QKLS Rally

QKLS Tour Levin yhteistyökumppanit ovat Blue Tomato, Burton, Urheilu Mehiläinen, ZeroPoint, Levi Ski Resort, Levi Ski Club ja Lapland Hotels

Artikkelia muokattu: