Nuuksio Bike Park 15.5.2024

Anni Kärävä Big Airin karsintakilpailussa 13:s Itävallassa


Anni Kärävä osallistui uransa toiseen Big Airin maailmancupin osakilpailuun Itävallan Kreichbergissä. Kärävä jatkoi slopestylekilpailun jäljiltä vakuuttavia otteitaan ja sijoittui tänään 13:nneksi karsintakilpailussa. 

– Kolmella runilla tavoitteena oli tehdä korkkiysi ja feikkiseiska. Vikalle runille Anni paransi vielä tekemällä feikkiseiskan sijaan feikkiysin eli takaperin ysin. Nyt on Annilla kaksi uutta temppua kilpailutilanteissa tehtynä, ja olemme erittäin tyytyväisiä. Ollaan menossa kohti oikeaa suuntaan, summaa päävalmentaja Jussi Mononen Itävallasta. 


– Olen tosi tyytyväinen, että sain kaksi uutta hyppyä onnistumaan kisatilanteessa, tämä on tosi iso juttu minulle. Aina on parannettavaa, mutta nyt kun nämäkin onnistui, niin tästä voi lähteä kehittämään jotakin uutta vielä lisää, kommentoi Kärävä. 


Kilpailun kuusi parasta naista jatkaa huomenna kilpailatavaan iltafinaaliin:  

Silvia Bertagna,  154.20 (ITA), Kelly Sildrau, 159.00 (EST), Johanne Killi, 164.40 (NOR), Mathilde Gremaud, 164.80 (SUI), Giulia Tanno, 168.60 (SUI), Tess Ledeux, 182.80  (FRA). Anni Kärävä 129.60 pistettä. 

Huomenna miesten karsintakilpailussa mukana suomalaisittainKuura Koivisto ja Simo Peltola.  

Artikkelia muokattu: