Sappee 20.6.2024

Anni Kärävälle uran paras maailmancupsijoitus – Yhdeksäs slopestylen maailmancupissa Aspenissa


 Anni Kärävä taituroi itsensä uransa parhaimpaan maailmancupsijoitukseen ollen slopestylen karsintojen yhdeksäs, 70.51 pisteellä. Kärävä taipui täpärästi finaalista, kun kahdeksan parasta naista jatkoi finaaliin. 

– Olen superonnellinen ja fiiliksissä että sain tehtyä kaksi ehjää runia. Ensimmäinen oli puhtaampi ja sain sen tehtyä juuri niin kuin olin ajatellutkin. Toisessa laskussa hieman hääräilin omiani mutta sain senkin tulemaan jaloilleen. 

– Tämä on tosi iso asia itselle kun sain lisättyä kovempia temppuja ja nämä olivat ehkä teknisimmät kisarunit mitä olen ikinä tehnyt ja sain vielä hyvät pisteet.  

Kaikesta onnistumisesta huolimatta, Kärävä myöntää, että hieman jäi kaivertamaan taipuminen finaalista. 

– Ei harmita, mutta ehkä hieman kaivertaa kun finaalipaikka oli niin lähellä. Pitää kuitenkin nyt ottaa kaikki positiivinen fiilis irti ja muistaa se tunne ensimmäisen runin jälkeen kun oli onnistunut. Nyt ainakin tietää, että pystyy ja haluaa ensi kerralla päästä finaaliin asti, iloitsee Kärävä. 

Miesten sarjassa Kuura Koivisto 12:s (74.00), Simo Peltola 19:s  (67.50) ja Jon Sallinen 23:s (41.50). 

Katso tulokset kokonaisuudessaan täältä!

Suomalaisväriä nähdään vielä Aspenissa halfpipen maailmancupissa, kun kisaan starttaa Suomen Jon Sallinen. Halfpipen karsinta lauantaina, 19.03.